"Medine ve Mekke'den Selam Olsun"

Hac zamanı olan beş günden başka, senenin her günü gidilip ihram ile yapılan Umre ibadeti için Kırklareli'nden yola çıkan 52 Vatandaşımız, Kutsal topraklardan info@gazetetrakya.com mail adresimize gönderdikleri fotoğraf ve mesajlarla tüm Kırklareli halkına selam yolladı

"İnşallah bu akşam kutsal topraklara varmış olacak, Peygamber efendimizin soluduğu havayı soluyacak, O'nun bastığı yerlere basma şerefine nail olacaksınız.
Bizim de selamlarımızı iletin. Yol boyunca dualarla, tekbirlerle, dolu dolu, ibadet ederek oraya ulaşın. Allah dualarınızı kabul etsin."
Sözleri ile Kırklareli İl Müftüsü İsmail Bayrak ve yüzlerce Kırklareli tarafından Umre ibadeti için Kutsal topraklara yolcu edilen 52 vatandaşımız info@gazetetrakya.com adresine gönderdikleri fotoğraflarla, İletişim sistemlerinin mesafeleri nasıl kısalttığını gözler önüne sererken, kedilerini yolcu eden yakınlarına bir nevi selam ediyorlar.
Bölgenin en iyi ve halk odaklı medya kuruluşu Önadım'ın mail adresine gelen sadece
fotoğraflarda değil
Umre için Kırklareli'den yola çıkan 52 kişilik kafile ile devamlı irtibat halinde olan Haber muhabirlerimiz, an ve an www.gazetetrakya.com adresinden yayınladığı haberlerle Kırklareli kamuoyunu bilgilendirdi.
Umreciler ise verdikleri mesajlarla, Kutsal toprakları görmek isteyen Kırklarelililere, "İnşallah Sizlerede kısmet olur." Derken, "Kutsal topraklardan, Peygamber efendimizin ayaklarının değdiği bu kutsal topraklardan herkese selam olsun.
Allah, Yaradan buraları görmek isteyen herkesin buraya gelmesini sağlasın." Sözleri ile mesajını noktaladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol