MHP'li üyelerden geç toplanan Meclis'e sitem

Kırklareli İl Genel Meclisi'nin 24 Kasım 2014 Pazartesi günü geç başlayan 16. birleşimi MHP'li üyelerin tepkisi ile karşılaştı.

Kırklareli İl Genel Meclisi'nde artık sıradan hale gelen 15-20 dakikalık rötarlı birleşimlere başlaması bir süredir toplantılara belirtilen saatte gelerek başlamasını 

bekleyen Meclisin MHP'li üyeleri MHP Grup Başkanı İbrahim Akten, Sadık Aykanat, Mehmet Gülay Erkol ve Ertuğrul Koç'un tepkisini çekiyordu. Bu duruma duydukları tepkiyi genel olarak seslerini fazla yükseltmeden dile getiren MHP'li üyeler, Kasım ayının 16. birleşiminde seslerini yükseltmeye karar verdi. Meclis Başkanı Cavit Çağlayan'ın bir önceki toplantıda saat 11.00'da toplanmak üzere oturumu kapattığı Meclis, dün sabah 11.00'i geçmesine rağmen toplanamayınca MHP Grubundaki Sadık Aykanat ve Ertuğrul Koç başta olmak üzere bu duruma duydukları tepkiyi dile getirdiler.
Toplantıların belirtilen saatte başlamamasının artık bir alışkanlık haline geldiğinden yakınan MHP'li üyeler, toplantılara zamanında gelmelerine rağmen diğer Meclis üyelerinin gelmesini beklemek zorunda kaldıklarından yakındılar.
Bu kez bahane Öğretmenler Günü…
MHP'li üyelerin duydukları sıkıntıya dile getirdiği sırada toplantı salonuna gelen AK Parti Grup Başkanı Nihat Sağlam ve AK Partili Adnan Öz, konuyu büyütmeye gerek olmadığını ifade ederek, MHP'li üyeleri siyaset yapmakla suçladılar.
Zaman zaman farklı gazetelerde konu olan İl Genel Meclisi'nin söylenen saati geçen ve geç başlayan birleşimlerinin bu kez geç başlama sebebi ise tartışmaları duyan İl Genel Meclis Başkanı Av. Cavit Çağlayan'dan geldi.
Başkan Çağlayan, bu günün (dün) 24 Kasım Öğretmenler Günü olduğunu, bu nedenle bazı tören ve ziyaretler sebebiyle Meclisin geç başlamak zorunda kaldığını söyledi. Çağlayan'ın açıklaması üzerine konu kapatıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol