MHP'den gövde gösterisi

Kırklareli İl Başkanlığının düzenlediği yürüyüşle tüm milletvekili aday adaylarını bir araya getiren MHP, mehteran takımı eşliğinde Karagöz Anıtından Özgürlük Parkına yürüdü. Özgürlük Parkında partisi ve milletvekili aday adayları adına bir açıklama yapan İl Başkanı Kürşat Yamaner, Kırklareli'den Meclis'e en az bir milletvekili göndermeye kararlı oldukları mesajını verdi. 

MHP Kırklareli İl Başkanlığı Milletvekili Aday Adaylarının katılımı ile Karagöz Anıtı önünden Özgürlük Parkına kadar yürüyüş düzenledi.
Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı'nın seslendirdiği marşlar eşliğinde başta İl Başkanı Kürşat Yamaner, İl Kadın Kolları Başkanı Tuğçe Saatçi, Merkez İlçe Başkanı Mesut Şalk olmak üzere Kırklareli Milletvekili Aday Adayları Derya Bulut, Halil Abanoz, Göksel Okumuş ve Aydın Çetiner ile çok sayıda partili katıldı.
Karagöz Parkı önünden Mehteran Takımının marşları ile başlayan yürüyüş Kırklareli Belediyesi önünden Karaumur Caddesine yürüyüşe geçti.
Çevrede toplanan vatandaşları selamlayan milletvekili aday adayları buradan beraberindekilerle birlikte gerçekleştirdikleri yürüyüşü Özgürlük Parkında sonlandırdı.
Özgürlük Parkında toplanan partililer adına İl Başkanı Kürşat Yamaner bir açıklama yaptı.
Yamaner açıklamasında, Meclise en az bir milletvekili göndermek istedikleri ve ellerinden geldiğince çalıştıklarını ifade ederek, "Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin 7 Haziran'a kadar başlattığı uyku oruncunda bizde hiç durmadan çalışıyoruz.
Allah nasip eder ise Partimizin tek başına iktidarında Kırklareli olarak bizimde elimizden geldiğince yardımcı olacağımıza inanıyoruz. Kırklareli'den en az bir milletvekili Meclis'e göndererek 46 yıllık siyasi tarihimizde bir ilki başarmak istiyoruz. Güneş 8 Haziran sabahı 3 hilal eşliğinde doğacaktır" açıklamasında bulundu.
Açıklamanın ardından düzenlenen etkinlik sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol