Lüleburgazlı Muhtarlar, Gürşan ile

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Lüleburgaz'da muhtarlarla düzenlenen bir kahvaltı programında bir araya geldi. Kırklareli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hakan Keçeci'ninde katıldığı toplantıda çiftçilerin, arkalarında bıraktıkları 13 yılda AK Parti iktidarının çözdüğü sorunlar ve hedefler masaya yatırıldı

Sadece seçim zamanlarında halkın yanına gelip, Bir sıkıntı, bir sorun ve dertlerinin neler olduğunu sorarak oylarına talip olan Milletvekilleri ile kendisini TBMM'nde temsil edilebilmek amacı ile gönderen insanların, tüm kamusal ihtiyaçlarını karşılamak için geceli gündüzlü çalışan halkın gerçek mebuslarının, vatandaşlar tarafından ayrı ayrı işaretleneceği günler yaklaşa dursun, AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Vekilliğe başladığı ilk günkü heyecan ve isteği ile Kırklareli'nin onlarca yerleşim yerine ziyaretlerine, müjdeler vererek devam ediyor. Gürşan, halktın takdiri ise, "Diğer vekillerimiz nerede. Biz TBMM'ye 3 temsilci gönderdik. 1 tanesi devamlı aramızda." Cümlesi ile almış durumda.
Lüleburgazlı muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Kırklareli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hakan Keçeci'ninde katıldığı toplantıda çiftçilerin, arkalarında bıraktıkları 13 yılda AK Parti iktidarının çözdüğü sorunlar ve hedefler masaya yatırtıldı.
Şenol Gürşan, bu ziyaretlerinde, "Çiftçiler ve tarım arazileri ile ilgili 2002 yılından beri iyileştirmeler devam etti. Devam edecek. Bizler halkın partisiyiz ve halk için buradayız." Cümlesi ile otomatik sulamaya geçen, Trakya ve Anadolu'dan oluşan tahıl ambarına yönelik çeşitli açıklamalarda bulundu.
Gürşan, Tarım arazileri, çiftçilerin izleyecekleri uzun dönem stratejileri, Cumhurbaşkanı'nı seçeceğimiz süreç gibi önemli konularda bilgiler verdi. 100'e yakın muhtarın sorularını büyük bir içtenlikle yanıtlayan Gürşan, "Muhtarlar ile el ele verip Kırklareli için Lüleburgaz için çalışacağız.
Bizler 2002 yılından bugüne kadar önce insan diyerek yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonrada öyle olacak. Her defasında dahada güçlü çıktık sandıktan yine öyle olacak. Ve darbe Anayasasını değiştirip, büyümeye devam edeceğiz.
Her defasında en ufak hadisede halkı galyana getirenlerde gereken cevabı yine halk tarafından verilecek" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol