Lokma makinesi tanıtıldı

Kırklareli Atatürkçü Düşünce Derneği, aldığı lokma makinesinin tanıtımını dernek binası önünde yaptı.

Dingiloğlu Parkı'nda gerçekleşen tanıtımda Kırklareli Atatürkçü Düşünce Derneği Nuriye Üstündağ, "Atatürkçü bir kurumuz ve etkinliklerimizi üye aidatlarıyla gerçekleştiriyoruz. Burs verdiğimiz öğrencilerimiz var. Katkı sağlamak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bundan sonra lokma makinemiz İstasyon Caddesi'nde olacak. Bayan arkadaşımız lokmaları yapacak" sözlerini dile getirdi.
Kırklareli ADD katkı olması için aldığı lokma makinesinin tanıtımını dernek binası önünde gerçekleştirdi. Saat 17.00'da gerçekleşen tanıtımda konuklara lokmalar ikram edildi. Dingiloğlu Parkı'nda gerçekleşen tanıtımda Kırklareli Atatürkçü Düşünce Derneği Nuriye Üstündağ, "Atatürkçü bir kurumuz ve etkinliklerimizi üye aidatlarıyla gerçekleştiriyoruz. Burs verdiğimiz öğrencilerimiz var. Katkı sağlamak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bundan sonra lokma makinemiz İstasyon Caddesi'nde olacak. Bayan arkadaşımız lokmaları yapacak" sözlerini dile getirdi. Burs verilen öğrencilerin de olduğunu ifade eden Üstündağ, "Öğrencilerimize burs da veriyoruz. Burslarımız için de önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.
"Kurban Bayramı yaklaşıyor"
Lokma makinesini tanıtma etkinliğinde konuşan Kırklareli ADD Başkanı Nuriye Üstündağ, "Tüm Atatürkçülerin yaklaşan Kurban Bayramını şimdiden kutluyorum. Bayramda kurban keseceklere de şöyle bir duyurum var. Kesilen kurbanların derilerini derneğimize bağışlayın. Geçen sene bağışlanan deriler ile 10 öğrencimize burs verdik. Bu yıl da böyle bir etkinlik gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol