"Ligde olmadı, kupada olacak"

Türkiye Kupası 2. Tur kuraları Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu'nda çekildi. Kura çekimine TFF Yönetim Kurulu İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'ın yanı sıra 2. Tur'da mücadele edecek 98 kulübün temsilcisi katıldı. 1. Tur'u geçen 35, Spor Toto 2. Lig'den 37, PTT 1. Lig'den 18 ve Spor Toto Süper Lig'den 8 takım katıldı. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, kurada rakiplerinin Gölbaşıspor olarak belirlenmesiyle ilgili yaptığı açıklamada; "Ligde yapamadığımızı kupada yapacağız" dedi

Spor Toto 2. Lig 2013-2014 sezonu 3. hafta mücadelesinde Gölbaşıspor ile karşılaşan yeşil beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor'un, Türkiye Kupası'ndaki rakibi de Gölbaşıspor oldu. Dün Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu'nda çekildi. Kura çekimine TFF Yönetim Kurulu İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'ın yanı sıra 2. Tur'da mücadele edecek 98 kulübün temsilcisi katıldı. 1. Tur'u geçen 35, Spor Toto 2. Lig'den 37, PTT 1. Lig'den 18 ve Spor Toto Süper Lig'den 8 takım katıldığı kura çekiminde, yeşil beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor'un rakibi, Gölbaşıspor olarak belirlendi. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, kuradan çıkan rakipleri Gölbaşıspor ligde yenemediklerini fakat kupada yeneceklerini ifade etti.
"Lig maçında yapamadığımızı kupa maçında yapacağız"
Kura çekimi sonrası açıklama yapan Başkan Can, ligde rakipleriyle oynadıkları maçta çok üstünlük kurduklarını fakat skoru değiştiremediklerini vurgulayarak; "Bu hafta oynadığımız maçta birçok gol şansı yakalamamıza rağmen skoru değiştirmeyi başaramadık. Yaşadığımız şanssızlık bizi iki puandan etti. Sahanın her noktasında ağırlığını hissettirerek maçı kontrol altına almayı başardı futbolcularımız. Rakibimizin kalemize tehlikeli bir atağı dahi olmadı diyebiliriz. Böyle bir maçta skor üretemediğimiz için üzgün fakat aynı sıkıntıyı Türkiye Kupası maçında yaşamayacağımıza inanıyorum. İnşallah kupada karşılaşacağımız maçta Gölbaşıspor'u yenerek bir üst tura yükseleceğiz" diye belirtti.
"Her şeyin en iyisini istiyoruz"
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, konuşmasına şöyle devam etti; "Bizim için çok zorlu bir sezon geride kaldı. 2013-2014 sezonunda birçok sıkıntıyla yüzleşerek ligde kalma mücadelesi verdik. Neyse ki kötü bir senaryoyla karşılaşmadan ligi tamamladık. Yeni sezonda daha rahatız ve hedeflerimiz daha büyük. Çıktığımız bu yolda taraftarımıza ve halkımıza her şeyin en iyisini yaşatarak başarılarımıza başarı eklemek istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.
"Bir aksilik yaşamazsak galip gelen taraf biz oluruz"
Türkiye Kupası maçında bir aksilik yaşamadıkları takdirde rakiplerini kupa dışına itebileceklerinin altını çizen Can, "Bizim için ligde oynadığımız maç 3 puanı hak eden bir maçtı. Takım olarak çok iyi mücadele ettik çok pozisyon yakaladık fakat değerlendiremedik. İnşallah aynı sıkıntıları kupa maçında yaşamayacağız. Gerek yaptığımız transferler gerekse çalışmalarımız, bu sezon her şeyin en iyisini başarabilmemiz noktasında planlandı. İnşallah tüm çalışmalarımızın neticesini alacağız ve bu sezon Kırklarelispor'un miladı olarak tarihe geçecek" şeklinde vurguladı.
"Tam kadro hazır olacağız"
Konuşmasına devam eden Can, şu ifadelere yer verdi; "Bizim için çok önemli bir maç olacak. Türkiye Kupası'nda en iyi noktaya gelebilmek adına maça tam kadro çıkacağız. Ligde oynadığımız maçta rakibimizle berabere kaldık. Kupada rakibimize karşı üstünlük kurmak istiyoruz. Geçen sezon ve ondan önceki sezonlarda sürekli yedek ağırlıklı çıkmak zorunda kalıyorduk. Futbolcularımız antrenmansız olduklarından dolayı maçlarda sıkıntılar yaşıyorduk fakat bu sezon böyle olmayacak. Tam kadro Türkiye Kupası'nda oynayacağımız maça hazırız. İnşallah bu sezon her şey istediğimiz gibi olacak ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" diyen Can, sözlerine şöyle devam etti. "Şimdiden hem Kırklarelisporumuza hem de halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu sezon lige iyi başladık. Üç maçta üç beraberlik aldık. İnşallah bunu kupaya da yansıtacağız. Ligde yenemediğimiz rakibimizi kupada yeneceğiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol