"Kolay yolu seçseydik, ERDEM'Lİ olamazdık!"

Son oynadığı maçta temsilcimiz Kırklarelispor ile 4-4 berabere kalan Tepecikspor'un Teknik Direktörü Armağan Turhan'ın görevine son
verildi. Ligde kötü gidişatı bir türlü düzeltilememesinin ardından, Turhan'ın takımla ilişkisi kesildi. Konuyla ilgili açıklama yapan
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, takım olarak Kırklarelispor'un daha kötü durumda olduğunu fakat faturanın bir kişiye
kesilemeyeceğini belirterek; "Biz bu yola çıktığımızda takımın başında Bilgin Erdem vardı. Bugün baktığımızda hala o var ve olmaya da devam edecek. Kötü gidişatın faturası bir kişiye kesilemez. Eğer kolay yolu seçecekseniz, bütün yükü teknik direktörün üzerine yıkabilirsiniz. Biz bu şartları çok kez yaşadık ve hepsini atlattık. Kırklareli halkı, Kırklarelispor taraftarı ve Kırklarelispor takımı bir bütün olarak bütün sorunlarını aşmasını bildi ve yine aşacaktır" dedi...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tepecikspor'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Armağan Turhan'ın görevine son verildi. Tepecikspor resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, yapılan yönetim kurulu toplantısında Armağan Turhan ve ekibinin durumunun masaya yatırıldığını belirtildi.
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; "Son haftalarda alınan kötü neticeler, camiamızı olumsuz yönde etkilemiştir. Yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantı sonrasında teknik direktör Armağan Turhan ile yolların ayrılması yönünde karar verdik. Kendisine Tepecikspor camiasına bu zamana kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki Teknik Direktörlük yaşamında kendisine başarılar diliyoruz" denildi.
Teknik Direktör Armağan Turhan ile birlikte Kondisyoner Burak Önal, daha önce görevinden ayrılan Bülent Taşkın ve Kaleci Antrenörü İhsan Şen ile de yolların ayrıldığı söylendi. Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, yeni teknik kadronun oluşması için gerekli arayışların devam ettiğini en kısa sürede yeni teknik ekiplerini basına tanıtacaklarını ifade etti. Başkan Vekili Eyüboğlu, yeni teknik kadro oluşana kadar takımı Altyapı Koordinatörü Teknik Direktör Şenol Demir'in çalıştıracağını yardımcılıklarını Altyapı Antrenörlerinden Ufuk Çam, Ferruh Eren ve kaleci Antrenörü olarak ta Akın Karagöz'ün görev yapacağı ifade edildi.
"BİZ BU YOLA BAŞIMIZI
KOYDUK"
Bu flaş gelişmenin ardından gazetemiz muhabirlerinin "Kırklarelispor'un bu kötü gidişatının faturası Bilgin Erdem'e kesilir mi?" sorusunu net bir şekilde cevaplayan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Kırklarelispor'un zor durumda kaldığında suçu bir kişinin üstüne yıkmak gibi bir politika izlemediğini, Kırklarelispor camiasının kocaman bir aile olduğunu ifade etti. Can, "Bizim birlik ve beraberliğimiz, bu ligde 4. sezonumuzu geçirmemizi sağladı. Bilgin Erdem bizimle birlikte bu yola baş koyan, sadece Kırklarelispor'un iyi yerlere gelmesi için çabalayan bir teknik direktör. Bizler zor durumda kaldığımızda bütün yükü onun omuzlarına bindiremeyiz.
Aksine onun omuzlarından yükü alarak, daha sağlıklı kararlar vermesine yardımcı olmamız lazım. Bu bizim yöneticiler olarak en büyük vazifemiz" diye konuştu.
"TEPECİKSPOR'UN BİZİM ÜSTÜMÜZDEYDİ"
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Tepecikspor'un ligde Kırklarelispor'un üstünde yer aldığının altını çizerek; "Sezon çok uzun bir maraton. Biz geçen sezon da bunu yaşadık. Birlik ve bütünlüğümüzü bozmadık ve ligde bir anda yukarıya doğru yükselişe geçtik. Kırklarelispor olarak çizdiğimiz yol her zaman daha iyi noktalara gelebilmek adına oldu.
Bu sezon bulunduğumuz konum bize hiç yakışmıyor fakat bunun üstesinden gelebilecek güce sahibiz. Bu kötü durumun faturasını hocamıza kesemeyiz. Bunu sadece hocamız için değil, şahıs olarak kimsenin üzerine yıkamayız. Ortada bir problem varsa, onun çözümü aranır ve uygulamaya sokulur. Bütün yükü başkasının üzerine yıkmak en kolay yoldur. Önemli olan zor durumlardan kurtulmanın yolunu birlik ve beraberliği bozmadan, kenetlenerek gerçekleştirmektir. Biz takım olarak bugüne kadar bunu yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol