Kırklarelispor’dan 9'uncu maçta 4-4'lük performans

Ligde bir türlü istediğini bulamayan, ligde oynadığı ilk 8 maçta 4 rakamının uğursuzluğuna kapılan yeşil beyazlı ekip, Tepecikspor'a patladı. Ligin ilk 8 haftasında 4 beraberlik, 4 mağlubiyet alan, 4 gol atan ve 4 puanı bulanan Kırklarelispor, 9’uncu hafta mücadelesinde deplasmanda Tepecikspor'a patladı. Pazar günü saat 15.30 Tepecik İlçe Stadyumu'nda oynanan mücadelede Tepecikspor ile Kırklarelispor 4-4 berabere kalarak hanelerine birer puan yazdırdılar

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 9. hafta mücadelesinde Tepecikspor ile karşılaşan temsilcimiz Kırklarelispor, sahadan beraberlikle ayrılarak bir puana razı geldi. Pazar günü saat 15.30'da Tepecik İlçe Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi, Onur Salık, Selahattin Abacı ve Berkan Püsküller yönetti. Her iki takımında hızlı başladığı karşılaşmada 7. dakikada Onur Garip ile öne geçen Kırklarelispor'a, 8. dakikada Adem Çalık ile Tepecikspor cevap verdi. Karşılaşma her iki takımında 90 dakika sonunda eşitliği bozamamasıyla birlikte 4-4 sona erdi. Maçın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, "Maçın, hakem düdüğünü çalmadığı sürece bitmediğini herkese gösteren futbolcularıma sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. Ligde bir türlü istediğini bulamayan, ligde oynadığı ilk 8 maçta 4 rakamının uğursuzluğuna kapılan yeşil beyazlı ekip, Tepecikspor'a patladı. Ligin ilk 8 haftasında 4 beraberlik, 4 mağlubiyet alan, 4 gol atan ve 4 puanı bulanan Kırklarelispor, 9. hafta mücadelesinde deplasmanda Tepecikspor'a patladı. Pazar günü saat 15.30 Tepecik İlçe Stadyumu'nda oynanan mücadelede Tepecikspor ile Kırklarelispor 4-4 berabere kalarak hanelerine birer puan yazdırdılar. Her iki takımında hızlı başladığı karşılaşmada 7. dakikada Onur Garip ile öne geçen Kırklarelispor'a, 8. dakikada Adem Çalık ile Tepecikspor cevap verdi. Karşılaşma her iki takımında 90 dakika sonunda eşitliği bozamamasıyla birlikte 4-4 sona erdi. Maçın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, "Maçın, hakem düdüğünü çalmadığı sürece bitmediğini herkese gösteren futbolcularıma sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Can, bu şanssızlığı kıracaklarını, ligi yine iyi bir noktada tamamlayacaklarını ifade etti.
Ligde umduğunu bulamayan ve bir türlü istikrarlı haftalar geçirerek üst sıralara doğru tırmanamayan yeşil beyazlı ekip, azmin zaferini de herkese göstermiş oldu. 4 rakamından bu maçta da kurtulamayan Kırklarelispor, gözünün 10. hafta mücadelesinde karşılaşacağı rakibi Bandırmaspor'a çevirdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol