Kırklarelispor'da 18 günlük kamp hazırlığı

Ligin ilk yarısını 16 puanla 15. sırada tamamlayan 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, ikinci yarı hazırlıklarına
25 Aralık'ta başlayacak. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can yaptığı açıklamada, takımın 25 Aralık'ta Antalya Belek'te kampa gireceğini, takımın 18 gün kampta kalacağını ifade etti

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, ligin ilk yarısında yaşadığı sıkıntıları atlatmak adına, hummalı bir kamp dönemi geçirecek. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, gazetemiz muhabirlerine yaptığı açıklamada, 25 Aralık tarihinde takımın Antalya'da kampa gireceğini, 18 gün sürecek kamp döneminde yoğun tempoda çalışacaklarını ifade etti.
Can, takımın daha iyi noktaya gelebilmesi adına ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam edeceklerini, bu doğrultuda devre arası kampında en verimli şekilde geçirmenin planlarını yaptıklarını vurguladı.
"3-4 hazırlık maçı
oynayacağız"
Son maçta aldıkları mağlubiyeti unutup, ikinci yarıya adapte olmaları gerektiğini belirten Can, "Bizim için önemli olan takımımızın daha iyi noktalara gelebilmesi adına çıkış yolları aramak. Bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Ligin ilk yarısında yakaladığımız bir seriyi devam ettirememenin üzüntüsünü yaşadık. Akabinde ilk yarıdaki son maçımızda aldığımız mağlubiyet bizi fazlasıyla üzdü.
Tüm bunları bir kenara bırakarak, ikinci yarıda ne yapacağımıza odaklanmamız gerekiyor. Takımımız gücüne güç katıp, eksikliklerini tespit amacıyla yoğun bir kamp dönemi geçireceğiz. 18 gün sürecek kamp döneminde, 3-4 hazırlık maçı oynayarak, eksik yanlarımızı tespit edip, takviye transferler yapacağız. Bunun çalışmalarına da en kısa sürede başlayacağız" dedi.
"Bizden bekleneni sergileyeceğiz"
Konuşmasına devam eden Can, şu ifadelere değindi; "Taraftarımız ve halkımız, bizden daha iyi noktalara gelmemizi ve Kırklareli'ne yeni gururlar yaşatmamızı bekliyor. Trakya'nın tek profesyonel takımı olarak, 2. Ligde dört sezondur mücadele ediyoruz. Artık tecrübe kazandığımıza inanıyorum. Devre arasında yapacağımız çalışmalarla birlikte, sezon sonunda taraftarımıza istediğini vereceğiz" diye belirtti.
"Üzerimizdeki yükü atmak istiyoruz"
Ligin ilk yarısında yaşadıkları sıkıntıları geride bırakmak istediklerini vurgulayan Can, "İlk 10 maçımızda uyum süreci nedeniyle yaşadığımız sıkıntıları, akabinde aldığımız üst üste galibiyetlerle atlattık. Takım olarak toparlanıp, yukarıya doğru tırmanmaya başladığımız noktada Ankaragücü'ne takıldık. Tabi ki bu bizim moralimizi oldukça düşürdü.
Bunun şaşkınlığını yaşarken de tehlikeli bölgeye doğru geriledik. Buda bizim üzerimizde büyük bir yük olarak duruyor. İkinci yarıda tüm bu sıkıntılardan kurtulup, sırtımızdaki yükü atarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Takım olarak bulunduğumuz konumun nelere sebep olabileceğinin farkındayız. İnşallah devre arasında yapacağımız olumlu çalışmalarla birlikte hepsinin üstesinden geleceğiz" sözlerini altını çizdi.
"Taraftara çok iş
düşüyor"
Sözlerini sonlandırmadan önce, ligin ikinci yarısında taraftara çok iş düştüğüne dikkat çeken Can, "Evimizde oynayacağımız maçlarda yaşacağımız puan kaybını en aza indirmeliyiz.
Bunun için takımın çok çalışmasının yanı sıra taraftara da büyük iş düşüyor. Kırklarelispor'un evinde oynayacağı maçlarda taraftarımız bizi ne kadar yalnız bırakmazsa, bizim sahadan alacağımız sonuç o kadar iyi olacaktır.
Kırklarelispor taraftarının, takımını evinde oynadığı hiçbir maçta yalnız bırakmamasını, layık olduğumuz yere gelebilmek adına desteklerini esirgememelerini hem şahsım adına hem de kulübümüz adına istiyorum. İnşallah halkımızın ve taraftarımızın da desteğiyle birlikte bu işin üstesinden geleceğiz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol