Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'dan futbolculara ültimatom!

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, haftasonu alınan Ankaragücü mağlubiyetinin ardından, gazetemiz
muhabirlerine bazı açıklamalarda bulundu. Can, takım olarak çok iyi giden bir sürecin ardından alınan
mağlubiyetin herkesin moralini fazlasıyla bozduğuna dikkat çekerek; "Kırklarelispor son dört yıldır tarihinin
mali açıdan en iyi dönemini geçiriyor. Gerek futbolculara olan ödemelerimiz gerekse takımın
geçmişten gelen borçlarının hiçbiri kalmadı" dedi...

Her geçen gün daha iyiye giden bir mali tablonun oluşumunda kilit rollerden birine sahip olan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, haftasonu alınan Ankaragücü mağlubiyetinin ardından gazetemiz muhabirlerine sert açıklamalarda bulundu.
Can, takımın çok iyi giden bir süreci sonlandırmasının, morallerin dibe vurmasına neden olduğunu belirterek; "Takım olarak hiçbir sıkıntımız kalmadı. Son dört yılda Kırklarelispor tarihinin mali açıdan en iyi sürecini geçiriyor.
Ne geçmişten gelen borçlarımız kaldı ne de futbolcularımıza ödemelerimiz. Takımda mücadele eden hiçbir futbolcumuzun kulüpten alacağı tek bir kuruş yok. Sezon başında yaptığımız atılımlar, takımın gücü güç katmak yönündeydi. Hiçbir harcamadan kaçınmayarak takımımıza en büyük fayda sağlayacak isimleri renklerimize katmaya çalıştık.
Bizler yönetim olarak takım için bu kadar çaba gösterirken, futbolcularımızın bu gayreti göstermemeleri, ligin ilk yarısında yapacağımız değişikliklerin de şekillenmesine sebep olacak. Son iki haftada yine kötü sonuçlar alırsak, 4-5 futbolcumuzla yollarımızı ayıracağız. Eğer son iki maç iyi şekilde sonlanırsa aynı kadro ile ikinci yarıda da devam edeceğiz" şeklinde belirtti.
"Biz bu günlere kolay gelmedik"
Başkan Can yaptığı açıklamanın devamında kulübün bu günlere kolay gelmediğine dikkat çekerek, "Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana tırnaklarımızla kazıyarak takımımızı bir noktaya getirdik. Gerek eski dönem borçları gerekse bulunduğumuz konum, elimizi taşın altına sokmamızı gerektiriyordu. Sadece Kırklarelispor sevgisiyle bu fedakarlığı göstererek üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirdik ve Kırklarelisporumuz iyi bir noktaya geldi. Hal böyle olunca, bugüne kadar yaptığımız emeklerin, bu kadar basit yok olmasına izin vermeyeceğimizi herkes bilmeli.
Kırklarelispor'un mali açıdan en güçlü dönemini yaşadığı şu günlerde, yönetim olarak takımımızın konumunu kaybetmemesi adına her türlü atılımı yaparız. Bizim gösterdiğimiz bu cefakar tavrı, herkesin göstermesi gerekiyor" ifadelerine yer verdi.
"Kritik viraja girdik"
Sözlerine son vermeden önce, ligin ilk yarısında oynayacakları son iki maçın çok kritik olduğuna vurgu yapan Can, "Bu haftasonu evimizde Göztepe'yi ağırlayacağız. Ligin güçlü ekiplerinden biriyle mücadele edeceğiz.
Akabinde ilk yarının son maçında deplasmanda Gümüşhanespor'a konuk olacağız. Bu iki maçtan da galibiyetle ayrılmak en büyük arzumuz. Eğer son maçlarımızı da iyi sonlandıramayıp, tehlikeli bölgeye gerilersek, 4-5 futbolcumuzla yollarımızı ayırıp, devre arası transfer döneminde takımımıza yeni oyuncular kazandıracağız. Kırklarelispor'un çıkarları, herkesten önce gelir. İnşallah son maçlarımızı en iyi şekilde değerlendiririz" açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol