Kırklarelispor, 3-0'ın şokunu atlatmaya çalışıyor

Spor Toto 2. Lig 19. hafta mücadelesinde,deplasmanda Nazilli Belediyespor'a 3-0 mağlup olan temsilcimiz
Kırklarelispor, Gölbaşıspor maçının mesaisine başladı. Aldığı mağlubiyetin şokunu atmak isteyen ekip, evinde oynayacağı Gölbaşı maçından üç puan çıkarmak istiyor. Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, takımın moral olarak kötü olduğunu, bunu düzeltmek adına çalışmalara başladıklarını belirtti

İkinci yarının ilk haftasında Kocaeli Birlik Spor'u 3-0'lık skorla geçmeyi başaran 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, oynadığı ikinci hafta mücadelesinde aynı skor ile Nazilli Belediyespor'a boyun eğdi. Aldığı mağlubiyetin şokuyla birlikte Gölbaşıspor maçının mesaisine başlayan yeşil beyazlı ekipte, moraller oldukça düşük.
Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, takımın çalışmalara başladığını, bu hafta evlerinde ağırlayacakları Gölbaşıspor karşısında galip gelmek istediklerini belirtti. Bara, güçlü Nazilli karşısında deplasman oynamanın zor olduğunu, basit hataların mağlubiyeti getirdiğini belirtti.
"Gölbaşı maçı dönüm noktamız olmak zorunda"
Dün Kırklareli Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde saat 15.00 itibariyle haftanın ilk antrenmanına çıkan yeşil beyazlı ekip, ilk günü aerobik ağırlıklı çalışarak geride bıraktı. Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, antrenman sonrasında yaptığı açıklamada; "Takım olarak devre arası kampını çok iyi tamamladık.
Hemen akabinde ikinci yarıda oynadığımız ilk maçta, Kocaeli Birlik Spor'u 3-0'lık net skorla geçmeyi başardık. Geçtiğimiz hafta da çalışmalarımıza bu moralle çıktık fakat play-off mücadelesi veren Nazilli güçlü bir ekip bir de deplasmanda mücadele edince, işler iki kat daha zor hale geldi. Tabi maç içinde yaptığımız basit hataları rakip fırsata çevirip, bizde bulduğumuz pozisyonları skora çeviremeyince sonuç kaçınılmaz oldu.
Tabi bu baç geride kaldı. Bizim önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor. Her ne kadar bu haftaki antrenmanlarımıza düşük moralle başlasak ta Gölbaşıspor maçına odaklanmak zorundayız.
Çünkü orada alacağımız sonuçlar bizim dönüm noktamız olacak. Ligde bulunduğumuz konum hem yukarı çıkmaya hem de aşağıya düşmeye çok elverişli. Bunu fırsata çevirebilmek adına Gölbaşı maçından üç puan çıkartmamız şart" dedi.
"Kritik bir süreçten
geçiyoruz"
Sözlerine devam eden Bara, şöyle konuştu; "Gölbaşıspor maçı ligin alt tarafının kaderini tamamen etkileyebilir. Hem bizim için hem de alt taraftaki rakiplerimiz için çok kritik bir maç. Dolayısıyla çok ciddi çalışmamız gerekiyor. Bugün (Dün) yaptığımız antrenmanda da bu ciddiyetin bize iyi sonuçlar getireceğini gördük.
Takım olarak herkes antrenmanda yapması gerekeni fazlasıyla yaptı. Buda moral olarak ilerleyen günlerde bize geri dönecektir diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
"İki öneml
futbolcumuz
bu maçta görev
alamayacak"
Takımdaki eksiklerin, Gölbaşıspor maçında kendilerini etkileyebileceğini belirten Bara, "İlk onbirde mücadele eden gol yollarındaki en önemli isimlerimizden biri olan Onur Garip, Nazilli Belediyespor maçında ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart ile bu haftayı cezalı geçirecek ve Gölbaşıspor maçında oynayamayacak.
Bununla Enis Çeliksu'da yine Nazilli Belediyespor maçında yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından en az 5 hafta sahalardan uzak kalacak. Bu eksikler bizleri fazlasıyla düşündürüyor. Kritik bir maçta tam kadro olarak mücadele edemeyecek olmamız bizim için dezavantaj. Tek tesellimiz Okan Derici'nin cezasının bitmiş olması ve Gölbaşıspor maçında görev alma şansının olduğudur" diye belirtti.
"Taraftarın desteği
çok önemli"
Sözlerine son vermeden önce Kırklarelispor taraftarına ve halka seslenen Bara; "Çok kritik bir maçı kendi evimizde oynayacağız.
Bu bizim için büyük bir avantaj. Gölbaşıspor maçını galibiyetle kapatmayı başarabilirsek, puan cetvelinde alt kısımda bulunan takımlarla olan puan farkımız biraz daha açılacak. Bu da bizi rahatlatacaktır.
Bu noktada taraftarımıza ve halkımıza çok iş düşüyor. Onların destekleriyle birlikte, rakibiz karşısında tüm kontrolü elimize alarak istediğimiz hedefe ulaşabiliriz.
Dolayısıyla taraftarımız ve halkımızın tribünleri doldurması ve sahada mücadele eden futbolcularımıza destek vermesi, galip gelebilmemiz noktasında bize büyük fayda sağlayacaktır. Ben taraftarımızı ve halkımızı bir kez daha tribünleri doldurmaya davet ediyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol