Kırklarelispor 1-1 Tarsus İdman Yurdu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 30'ncu hafta mücadelesinde, temsilcimiz Kırklarelispor, evinde Tarsus İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldı. Pazar günü saat 14.30'da Lüleburgaz Sekiz Kasım Stadyumu'nda başlayan mücadeleyi, Halil Umut Meler, Gökmen Baltacı ve Yusuf Yaratıcı yönetti. Rakip Tarsus 29'ncu dakikada Şenol Erol'un penaltıdan attığı golle öne geçerken, temsilcimiz Kırklarelispor'un golüde 45'nci dakikada Erol Açıkgöz'ün penaltıdan attığı golle geldi

Stad: Lüleburgaz Sekiz Kasım
Hakemler: Halil Umut Meler, Gökmen Baltacı, Yusuf Yaratıcı
Kırklarelispor: Olcay Çetinkaya, Kürşad Ergun Aydın, Ahmet Yakak, Halil Çelik (Dk. 68 Fatih Özer), Salim Kaya (Dk. 61 Yunus İçuz), Hakan Güvençer, Berkan Ergene, Eren Açıkgöz (Dk. 76 Savaş Esen), Enis Çeliksu, Ahmet Sağlam, Göksel Ergün
Tarsus İdman Yurdu: Taylan Aydoğan, Turan Kuş, Şenol Erol (Dk. 61 Hasan Can Say), Muhittin Tekin, Hakan Koçaslan, Samet Ali Kaya, Aydın Arslan, Hakan Gökçek (Dk. 46 Alper Yener), Tarık Mayhoş, Koray Öztürk, Ömer Karancı (Dk. 80 Ünal Avcı)
Goller: Dk. 29 Şenol Erol (Tarsus İdman Yurdu), Dk. 45 Eren Açıkgöz (Kırklarelispor)
Sarı kartlar: Dk. 18 Halil Çelik, Dk. 28 Ahmet Yakak, Dk. 39 Kürşad Ergun Aydın, Dk. 45 Enis Çeliksu, Dk. 71 Eren Açıkgöz, Dk. 85 Hakan Güvençer (Kırklarelispor), Dk. 46 Hakan Gökçek, Dk. 71 Koray Öztürk, Dk. 82 Aydın Arslan, Dk. 88 Turan Kuş (Tarsus İdman Yurdu)
"Bizim için önemli bir maçtı ve istediğimizi aldık"
Maçın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can; "Maça her ne kadar 3 puan için çıkmış olsakta, aldığımız 1 puan bizim için önemliydi. Ligde alt sıralarla aramızdaki puan farkını koruduk. Son 4 haftaya girerken düşme hattında bulunan en yakın rakibimizle aramızdaki puan farkı 9 olarak kaldı. Bizim için lig bitti sayılır. Çok büyük bir mucize yaşanmadığı takdirde, önümüzdeki sezon yine aynı ligde mücadele edeceğiz" dedi.
"Herkes yapması gerekenin en iyisini yaptı"
Başkan Can, sahada herkesin elinden gelen gayreti gösterdiğine dikkat çekerek; "Geçen hafta aldığımız yenilgi moralimizi fazlasıyla bozmuştu. Takım olarak bunu atlatmamız gerektiğini ve bu hafta oynayacağımız maça odaklanmamız gerektiğine inandık. Kırklarelispor camiası içinde yer alan herkes, elinden gelen gayretin en iyisini göstererek yapması gerekeni yaptı. Sahada futbolcularımız canlarını dişlerine takarak mücadele ettiler ve geriye düşmemize rağmen dengeyi sağlayarak sahadan 1 puan çıkarmayı başardık" şeklinde ifade etti.
"Altımızda bulunan takımlardan Sarıyer harici üç puan alan olmadı"
Konuşmasının devamında rakipleriyle ilgili konuşan Can; "Bu hafta aldığımız puan kadar bizi mutlu eden bir diğer konu, altımızda bulunan 7 takımdan sadece 1 tanesinin 3 puan almış olmasıdır. Bu durumda, bizimle birlikte onlarda puan kaybı yaşadılar ve aramızdaki fark sabit kaldı. Adım adım ligin sonuna doğru emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah yeni sezonda da yine aynı ligde mücadele edeceğiz" diyen Can, Kırklarelispor taraftarına seslenerek; "Ligde evimizde oynadığımız tüm maçlarda bizim yanımızda olan ve takımını destekleyen Kırklarelispor taraftarına şahsım ve camia adına teşekkür ediyorum. Birçok maçta onların desteği ve verdiği güç ile sahadan gülen yüzlerle ayrıldık. Lüleburgaz'da oynadığımız maçlara tüm taraftarımız gelemese de, önümüzdeki sezon sahamız tamamlandıktan sonra, hepsinin desteğini arkamıza alacağımıza inanıyorum" şeklinde vurguladı.
"Yeni sezon için bambaşka bir Kırklarelispor"
Sözlerine yeni sezonla ilgili devam eden Can; "Bu sezon kendi evimizden, kendi seyircimizden uzakta geçirdik. Bizim için çok zorlu bir sezondu. Her anlamda elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdik. Yeni sezonda kendi sahamızın yenileme çalışmaları tamamlanacak ve kendi evinde puan kaybına izin vermeyen Kırklarelispor yeniden dönecek ve her şey daha başka olacak. Bizim için en zorlu virajı geride bıraktık. Bundan sonraki süreçte her şeyin daha iyiye gideceğine inanıyorum" şeklinde söyledi.
"Göztepe karşısında hedefimiz yine en az 1 puan"
Can; "Bu hafta Göztepe deplasmanına konuk olacağız. Ligin en güçlü ekiplerinden birine karşı deplasmanda en az 1 puan çıkarmak istiyoruz. Bunu yapabilmemiz adına önümüzde hiçbir engel yok. Bugün itibariyle maçın hazırlıklarına başlıyoruz. Antrenmanlarımıza her hafta olduğu gibi yine aynı titizlikle ve ciddiyetle çıkacağız. Bizim için her maç bir final tadında geçecek. Takım olarak moralimiz yüksek. Tarsus İdman Yurdu karşısında 3 puan alıp, ligi 4 hafta kala sonlandırmaktı fakat olmadı. İnşallah bu hafta Göztepe'den de puan çıkarmayı başararak ligi sonlandıracağız" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol