Kırklareli'nin siyaset ve iş dünyası, Kaçıkoç'u son yolculuğuna uğurladı

Kırklareli'nin önde gelen iş adamlarından Ercan Kaçıkoç'un Üsküp'te gerçekleşen cenazesinde ilimizin siyaset ve iş dünyası biraraya geldi. Büyük bir katılımın olduğu cenazeye, Kırklareli'nin eski Valisi, şimdiki Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da iştirak etti…

Kırklareli'nde, Trakya bölgesinde ve tüm Balkanlarda parkecilik sektörünün yükselişine büyük katkıları olan "Balkanlar Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş."nin sahibi Ercan Kaçıkoç 18 Mart Çarşamba günü hayata gözlerini yummuştu.

Kaçıkoç'un cenaze töreni dün Üsküp Kemal Paşa Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi.
Parkecilik anlamında bölgede ilklere imza atan Ercan Kaçıkoç'un özellikle Kırklareli ekonomisine büyük katkıları olduğu biliniyor. 64 yaşındaki Kaçıkoç uzun bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Kaçıkoç geçtiğimiz Çarşamba günü hastalığına yenik düştü ve yaşamını yitirdi.
Gerçekleşen cenazeye katılım oldukça büyük oldu. Cenazeye; Kırklareli'nin eski Valisi, şimdiki Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, eski Kırklareli Vali Yardımcısı, şimdiki Sakarya Vali Yardımcısı Zeki Koçberber, Kırklareli Vali Yardımcısı Günay Öztürk, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Belediye Meclis üyesi Grup Başkan Vekili Mehmet Çiler, ilimizin önde gelen siyasilerinden, İş adamı Hikmet Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, eski AK Parti İl Başkanı Hüsmen Terkin, Halkbank Müdürü Zuhal Üzel, banka temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, eski yeni siyasiler ve belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş iştirak etti.
Kılınan ikindi namazının sonrasında, cenaze namazı için biraraya gelen cemaat, okunan duaların ardından, merhumun tabutunu omuzlayarak, belde mezarlığına defnetti. Önadım medya Grubu olarak bizler de merhuma Allah'tan rahmet, sevenlerine ise başsağlığı diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol