Kirklareli'nin ilk bagimsiz adayi Lüleburgaz'dan Ahmet Etem Oruç

22 Temmuz tarihinde yapilacak olan genel seçimlerin yaklasmasiyla birlikte Bagimsiz Milletvekili adaylari Yüksek seçim Kurulu'na resmen müracaat etmeye basladilar.
Dün saat 14.00'da Ahmet Etem Oruç Kirklareli Bagimsiz Milletvekili adayi olmak için dilekçesini Il Yüksek Seçim Kurulu'na bildirdi. Ahmet Etem Oruç 12.12.1959 Lüleburgaz dogumlu. Çevresinde saygin bir is adami olarak taninan Oruç, evli ve iki çocuk babasi. Oruç yaptigi açiklamada Kirklarelili ve Lüleburgazli olmaktan gurur duyuyorum. Halen Lüleburgazspor taraftar derneginin baskaniyim. Herhangi bir siyasi partinin adayi degil, partiler üstü bir adayim.
Kirklareli'nde yasayan herkesi kucaklamaya hazirim. Siyasi parti baskanlari tarafindan degil halkin emriyle aday oluyorum. Özgür irademi her firsatta Kirklareli halkiyla paylasacagim. Kirklareli halkinin serefi ve onuru olmak için Ankara'ya gidecegim. Su an siyasette bir kargasa var, çikarcilik var. Fakat ben ne mahkeme, ne asker, ne Üniversite ne de Çankaya'yla kavgali degilim. Laik Cumhuriyete, Sosyal Devlete inaniyorum.
Atatürk Ilke ve Inkilâplarinin takipçisi olacagim. Bugün itibariyle Kirklareli'nden Bagimsiz Milletvekili adayi olarak ilk resmi müracaati ben gerçeklestirdim. Su an baska bagimsiz aday yok. Seçimlerde ismim oy pusulasinin en sonunda yer alacak. Kirklareli'nin Organize Sanayi Bölgesinden tutunda, Dereköy'üne kadar her yerinde hizmetler yapabilmek için aday oldum. Yapilacak seçimlerin Türkiye ve Kirklareli'ne hayirli olmasini diliyorum dedi.

Paylaş

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol