"Kırklareli'ni Güzel Günler Beklemekte"

2013 yılından döneminde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Kapaklı Kaymakamlığına, 02.09.2014 tarihinde Halk iradesinin işaret ettiği Reisi Cumhur Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Kırklareli Vali Yardımcılığına atanan ASLI AYNAOĞLU KUZULU, ÖNADIM MEDYA GRUBU bünyesinde kamusal bir hizmetin altına imza atan KIRKLAR HABER GAZETESİ, ÖNADIM GAZETESİ, GAZETETRAKYA GAZETESİ, RADYO KIRKLAR, KIRKLAR TV adındaki kardeş kuruluşlarımızın temsilcileri ile bir araya geldi. Bizim için bir nezaket ziyareti olan buluşmada, Kuzulu; Kırklareli halkına "MERHABA" dedi

02.09.2014 tarihinde 657 sayılı Kanunun 68/B, 71, 74 ve 76'ncı maddeleri ile 6458 sayılı Kanunun 118'inci maddesi ve 2451 sayılı Kanunun 2'nci maddesi gereğince Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından imza altına alınan karar ile Pamukkale Kaymakamı ERDOĞAN BEYPINAR 1'nci Derece Kadrolu Kırklareli Vali Yardımcılığı… Sındırgı Kaymakamı HÜSEYİN ÇELİK 1'nci Derece Kadrolu Kırklareli Vali Yardımcılığı… Tekirdağ Vali Yardımcısı iken, 19.07.2013 tarihli ve 2013/463 Sayılı Müşterek Kararname ile Denizli Vali Yardımcılığına atanan BEKİR SITKI KOCAKUNDAKÇI'ya ait kısmın iptali ile adı geçenin 1. Derece Kadrolu Kırklareli Vali Yardımcılığı… Kocaeli Valiliği - Kaymakam Adayı ALİ İHSAN BAŞAK Kofçaz Kaymakamlığı… Şanlıurfa Vali Yardımcısı SONER ZEYBEK Vize Kaymakamlığı görevlerine atanan isimlerden biri olan ve Kapaklı Kaymakamı görevinden 1'nci Derece Kadrolu Kırklareli Vali Yardımcılığına atanan ASLI AYNAOĞLU KUZULU, ÖNADIM MEDYA GRUBU tarafından ziyaret edildi.
Önadım Gazetesi Yazı işleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Kırklar Haber Gazetesi Yazı işleri Müdürü H.Murat Taner ve medya kuruluşumuz bünyesinde haber muhabiri olarak görev yapan Hüseyin Narin, Burak Çama, Gülşah Gülocak, Emre Demirbaş, Tansu Eser, Nükhet Nazlı dün saat 10,00'da Kırklareli Valiliğindeki makamında Vali Yardımcısı Aslı Aynaoğlu Kuzulu'yu ziyaret ederek "HAYIRLI OLSUN" dedi.
Sosyal alanların bir il için önemine vurgu yapan, Trafiğin; bir ilin gelişmesi ile direkt olarak ilişkili olduğunu belirten, yerel basının bölgesel anlamda nasıl hareket etmesi gerektiğini söyleyen Kuzulu'nun açıklamalarından satır başları ise şunlar oldu
İlk 10 günlük izlenimlerini aktaran, çiçeği burnundaki Vali Yardımcısı Kuzulu Kırklareli'nin Türkiye genelinde yaşanabilir iller sıralamasında ilk sıralarda yer aldığını belirtti.
Kırklareli'de bulunan yerel basın ile ilgili olarak çeşitli sorunlar soran ve medya sektörünün bir yerleşim yeri için önemine vurgu yapan Basından sorumlu Vali Yardımcısı, yerel basının yapıcı ve somut haberler ile hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.
Kırklareli'nin ilk gözlemlediği eksiklikleri arasında, gelişmiş ve sosyal aktivitelerin bolca olduğu illerde ilk göze çarpan "Bisiklet yolu" olduğunu aktaran Kuzulu, insanların yürüyüş yapacağı mesafelerin uzun olması gerektiğini, yurt dışında kaldığı ülkelerden örneklerle işaret etti.
İstasyon Caddesinin dışında, Kırklareli'nin sahip olduğu yürüyüş yerlerini soran görev süresinin 10'ncu günündeki Kuzulu, gelişmekte olan Kırklareli'nin gelecek vaat ettiğini sözlerine ekledi.
Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Defterdarı Sacide Şakar, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Çerit gibi idari anlamda ismini Kırklareli protokolüne yazdırmış değerlerin yanına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından imza altına alınan karar ile yazdıran Kırklareli Vali Yarımcısı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kırklareli'nin ulaşım konusunda yaşadığı hem şehir içi hemde şehirler arası sorun ve sıkıntıları atlattığında nüfusu hızla artan bir yer alacağı ön görüsündede bulundu.
Büyümekte olan Kırklareli Organize Sanayi Bölgesinin, yakın zamanda Lüleburgaz'ın arkasında kalmaya başlayan Kırklareli'ne katkıda bulunacağını belirten Kuzulu ÖNADIM MEDYA GRUBU vasıtası ile Kırklareli halkına "MERHABA" dedi.
Kırklareli Vali Yardımcısı Aslı Aynaoğlu Kuzulu kimdir?
Dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanan 2013 Kaymakamlar Yaz Kararnamesi ile Kapaklı Kaymakamlığı'na atanan Sayın Aslı Aynaoğlu Kuzulu, "Kurucu Kaymakam" olarak 20 Ağustos 2013 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır. 20.10.1977 Balıkesir doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Bitlis - Tatvan ilçesinde, orta öğrenimini İzmir İnönü Lisesinde tamamladı. 1998 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı. 2003 yılında Kaymakamlık görevine başlayarak teftiş stajını Isparta ve Sinop illerinde tamamladı. Ankara Ayaş ilçesinde Kaymakam refikliği stajını yaptı. Yabancı dil öğrenmek ve mesleği ile ilgili stajda bulunmak üzere Almanya'nın Schwabisch Hall şehrinde bulundu. Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladıktan sonra Afyon İli İhsaniye İlçesi, Malatya İli Arguvan İlçesi Kaymakamlığında bulundu, 30 Temmuz 2010 tarih ve 2010/504 sayılı Müşterek Kararname ile Abana İlçesine atandı. 20 Temmuz 2013 tarihinde ise Kapaklı Kaymakamlığı'na atandı.
ÖNADIM MEDYA GRUBU OLARAK, 2013 yılından döneminde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Kapaklı Kaymakamlığına, 02.09.2014 tarihinde Halk iradesinin işaret ettiği Reisi Cumhur Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Kırklareli Vali Yardımcılığına atanan ASLI AYNAOĞLU KUZULU'YA başarılar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol