Kırklareli'de iki yeni mekan

Haftasonu Kırklarelili vatandaşların hizmetine açılan mekanlar, Kırklarelililerin damak tadına hitap edebilmek adına çalışmalarına başladılar. Hardaliye Evi ve Sosoo adında çalışmalarına başlayan işletmeler, Kırklarelili vatandaşları bekliyor 

Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilimiz Kırklareli'de, haftasonu iki farklı mekan daha vatandaşlara hizmet için faaliyete geçti. İlimiz Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi üzerinde açılan Sosoo Kanat Piliç ve Karakaş Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde açılan Hardaliye Evi, Kırklarelili vatandaşlara kapılarını açtı.
İşletme Sahibi Sinem İncekara, özel soslarla hazırladıkları tavukları Kırklarelili vatandaşların çok beğeneceğini belirterek; "Kırklarelili vatandaşlarımızın damak tadına hitap edecek şekilde özel soslarla hazırlanan tavuklarımızı, kor ateşinde pişiriyoruz. Özenle hazırladığımız soslar eşliğinde farklı bir tada ulaşıyoruz. Kırklarelili vatandaşlarımıza hizmet etmek adına dükkanımızı açtık" dedi.
Özel soslu tavuklar Kırklarelili vatandaşları bekliyor
Cumartesi günü saat 13.00'da Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No: 36'da açılışı yapılan Sosooo, özel soslu tavuk çevirme ve özel soslu çiftli kanat ile Kırklarelili vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
Geleneksel Hardaliye
Kırklarelili vatandaşların hizmetinde
Cumartesi günü saat 14.00'da Karakaş Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No: 17'de hizmete başlayan Hardaliye Evi, Geleneksel Kırklareli Hardaliyesini vatandaşlarla buluşturuyor. Hardaliye'nin her derde deva olduğunu belirten İşletme Sahibi Pınar Akdeniz Metin; "Geleneksel Kırklareli Hardaliyesi'ni, vatandaşlarımız Hardaliye Evi'nde tadabilirler. 500 yıllık geçmişiyle günümüze gelen Hardaliye'nin faydaları saymakla bitmez.
Kuvvet verici, tansiyonu dengeleyici, dolaşım ve bağışıklık sistemlerini düzenleyici, akciğer, kroner kalp hastalıkları, Alzheimer ve kolesterole karşı koruyucu özelliklere sahip. Ayrıca Fosfor, kalsiyum, magnezyum, potasyum, demir, çinko, folat, C, B1,B2,B3, B5 ve B6 vitaminleri bakımından da zengin olan Hardaliyemizi tatmaya tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" şeklinde açıkladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol