Kırklareli yine ZİRVEDE

Taekwondoda başarılı dereceler alarak her geçen gün adını daha fazla duyuran ilimiz Kırklareli, son olarak 23-25 Ocak 2015 tarihlerinde Bursa Mudanya'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligine damga vurdu. Kırklarelili taekwondocuların parladığı turnuvada, 6 bayan ve 6 erkek sporcudan 5 madalya geldi

Kırklareli'ni ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmeye devam eden Kırklarelili taekwondocular, yeni bir başarıya daha imza attılar. 23-25 Ocak 2015 tarihleri arasında Bursa Mudanya'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında, ilimizi temsilen katılan 6 bayan 6 erkek sporcudan, 61 kg erkekte Berkant Kara birinci, 33 kilo bayan Seher Ülkü ikinci, 47 kg bayan Semanur Vardar ikinci, 41 kg erkek Tunay Uysal üçüncü ve 29 kg bayan Beyzanur Koca üçüncü olarak ilimize beş madalya getirmeyi başardı.
"Çalışmalarımızın karşılığını
alıyoruz"
Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Gamze Uysal, sporcuların başarılarından dolayı kendilerini tebrik ettiğini, bir turnuvadan daha elleri boş dönmeden Kırklareli'ne geldiklerini belirterek; "23-25 Ocak 2015 tarihleri arasında Bursa Mudanya 'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında Kırklareli'ni temsil eden sporcularımız, beş madalya ile döndüler.
Onların bu başarısı bizleri çok gururlandırıyor. Kırklareli'nin spor anlamında gelişimine katkı sağlayan en büyük branşlardan bir tanesi taekwondo. Bizlerde bu bağlamda var gücümüzle çalışıyoruz. Sporcularımız ellerinden gelenin en iyisini yapabilmek adına çaba sarf ediyorlar. Onların bu çalışmaları da meyvesini vererek, ilimize başarı olarak geri dönüyor" dedi.
"2015 bizim yılımız olacak"
Konuşmasına devam eden Uysal, şu ifadelere yer verdi; "Çok ciddi bir tempoda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Geride bıraktığımız 2014 yılında sporcularımız ciddi başarılara imza attılar. Amacımız 2015 faaliyet programı çerçevesinde, katılacağımız tüm müsabakalarda aynı başarıyı göstermek.
Bu bağlamda çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Kırklareli'nin spor anlamında iyi noktalara gelebilmesi ve gelişebilmesi adına, taekwondo ciddi bir sorumluğa sahip" ifadelerini kullandı.
"Emeği geçen herkese
teşekkür ediyorum"
Uysal, sözlerini sonlandırmadan önce şunları söyledi; "Bu başarıları elde edebilmek adına sporcularımızla birlikte çok çalışıyoruz. Bu bağlamda hem bizler hem de sporcularımız çok ciddi efor sarf ediyorlar. Haftanın hemen her günü Ayşenur Taşbakan Spor Salonu'nda antrenmanlar yapıyorlar.
Bu bağlamda ben hem sporcularıma hem de bu başarıların oluşmasında büyük katkısı olan başta Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Taner Özgüven olmak üzere, benim bugünlere gelmeden büyük katkısı olan hocam Yaşar Cihangir'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu başarıların devamının gelebilmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol