Kırklareli polisine savunma taktikleri ve parmak izi alma kursu

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü7ne bağlı birimlerde görevli 43 personele 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında "Polis Savunma Taktikleri Eğitimi" ( PST) verildi.
Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada;
"Toplumun huzur ve sükûnunu temin için var olan polisimizin karşılaşılan olaylarda kendini savunma, silah ve teçhizat güvenliğini sağlama, şüpheliyi kanunla çerçevesinde kontrol altına alma ve orantılı kuvvet kullanma gibi konularda profesyonel ve kendinden emin bir duruş sergilemesi, tamamen alınmış olan fiziki yeterlilik eğitimleri ile mümkün olmaktadır.
Bu nedenle; Müdürlüğümüz Eğitim Şube Müdürlüğü koordinesinde, 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında (43) personele Polis Savunma Taktikleri Eğitimi ( PST) verilmiştir.
Eğitim sonunda; eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları İl Emniyet Müdür Yardımcısı Engin Duraker, Eğitim Şube Müdürü Bünyamin Kayraklık ve Kurs Eğitmeni Polis Memuru Yunus Yıldız tarafından verildi" denildi.
Canlı Parmak İzi Alma Kursu
Öte yandan Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü koordinesinde, Babaeski, Pınarhisar ve Vize İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü, Yabancılar Şube Müdürlüğü, Silah ve Patlayıcılar Şube Müdürlüklerinde görev yapmakta olan 11 Emniyet personeline Canlı Parmak İzi Bölge Yöneticisi Soner Tekel tarafından "LS Uygulaması, Canlı Parmak İzi Alma Sistemi Eğitimi" verildiği bildirildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol