Kırklareli YOL AYRIMINDA

KENT VİZYONU için AK Parti Grubu startta
"Adalet ve Kalkınma Partisi bir siyasi parti değildir. Ülke kalkınmasını sağlayan ve Herkese eşit hizmet mesafesinde olan bir büyüme hareketidir." Sözleri ile Mehmet Hilmi Çiler, Kırklareli'nin kritik bir eşikten içeriye girmek üzere olduğunu işaret etti

"Belediye AK Partili Olmayabilir!
Ama Kırklareli Bizim !
H E P İ M İ Z İ N !"

"Birlikten Kuvvet Doğar mantalitesi ile hareket eden halk ve AK Parti, yıllardan beridir büyümenin ve gelişmenin en güzel örneklerini, hem ülke hemde dünya kamuoyuna veriyor. Bizler 30 Mart yerel seçimleri öncesinde Başkan adayı arkadaşımızla yola çıkarken kazansakta, kaybetsekte Belediye'ye girecek olan isimlerle üzerimize düşenin en iyisi yapacağımız hususunda söz vermiştik. Belediye Bizim olmayabilir ama biliyoruzki Kırklareli bizim…" Cümlesi ile yaşanan gelişmelerin daha önceden konuşulduğunu belirterek açıklamasına başlayan AK Partinin Belediye Meclis Üyesi ve Partinin Grup Başkan Vekili Mehmet Hilmi Çiler, Bakanlıklar bazında mesafe kat edilen projeler hakkında bilgi verdi.
AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Hilmi Çiler, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Kırklareli İlgisini biliyoruz.

Zaten Kırklareli'mize yapılan yatırımları takip edenler AK Parti iktidarının siyaset gömleğini çıkartarak halkının yanında olduğunu görüyorlar." Sözleri ile konuşmasına devam etti.
"Kırklareli Üniversitesi'nin kurulması, Organize sanayi bölgesinin günden güne güçlenmesi 2000 sonrası büyük iktidarın halk odaklı, hizmet merkezli hamleleri ile şekillendi." Cümlesi ile kritik bir eşikten geçerken siyasetin konuşulacak en son şey olarak kalması gerektiğinin altını çizen Çiler, "Biz, AK Parti Grubu olarak Kırklareli'nin vizyonunu belirlemesi açısından elimizden geleni yapacağımızı, Belediyecilik anlamında hayata geçirilecek olan hizmet ve yatırımlarda etkin bir şekilde rol alarak birlikte başaracağımızı belirtmek istiyorum" dedi.
AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Hilmi Çiler'in dün açıkladığı ve Kırklareli'nin eksikliğini hissettiği KENT VİZYONUNUN belirlenmesi amacı ile direkt olarak el verdikleri ve hayata geçirmek için ciddi mesafe kat ettikleri gelişmeler ise Kırklareli'nin sorun ve sıkıntılarının kalmayacağını işaret ediyor.

İşte Kırklareli'nin Geleceğini garanti altına alacak, kent renginin
Eğitim mi? Sanayi mi? Olacağının belirleneceğini AK Parti'nin önderlik ettiği ve edeceği gelişmeler

1 - İçme suyunun Armağan Barajından kendi cazibesi ile getirilerek İÇME SUYU probleminin çözülmesi,
2 - İSKİ yetkililerinin içme suyumuzda olan MANGANA çözüm bulması,
3 - Karahıdır korusunun Kırklareli Belediyesine tahsis edilmesi,
4 - İnci deresinin ıslah çalışmaları sonrasında kullanılabilir yeşil alan olarak Kırklareli halkına kazandırılması,
5 - Kent içinde ciddi sıkıntılar doğuran Terminalin Pınarhisar yoluna alınması
6 - Kırklareli'nin etrafının DUBLE yollarla donatılması
7 - Pınar mahallesine üst geçit kazandırılması
8 - Kırklareli'nin etrafında yeni Çevre yollarının yapılması
9 - Kırklareli'ni içine alacak Hızlı tren hattının hizmete sunulması
10 - Yapılacak olan Havaalanı'nın Havsa yakınından geçirilerek Kırklareli'nin kazanmasının sağlanması
11 - Kapalı Pazaryeri ile ilgili ciddi adımlar
12 - Kütüphane'nin arkasında yapılacak olan Otopark'ın Kırklareli'ne kazandırılması.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol