Kırklareli Veteranlar takımı sezona hazır

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonun açılmasıyla birlikte Kırklareli Vetaranlar takımı dolu dizgin geliyor.

Takımın iddalı oluşuyla birlikte centilmence ve sportmence bir sezon dilediklerinin yanı sıra dostane maçlara imza atmaları takımın en iyi şekilde hazırladığının yegane göstergesi.
Kırklareli Veteranlar Takımı yeni sezona hazır olduklarını dile getiren takım kaptanı eski Kırklarelispor sol bek oyuncusu ve Kırklareli Veteranlar takım kaptanı Ali Gökçen; “Geçtiğimiz sezon istediğimiz futbolu sergilediğimize inanıyorum yeni sezon için haftada iki kez idman yaptık takım arkadaşlarımla birlikte bu sezonda diğer takımlarda dostluk içinde mücademize devam edeceğiz. Rakiplerimizinde en az bizler gibi sezona iyi hazırlandıklarını düşünüyorum. Kazanan dostluk olsun düşüncesiyle yeni sezonda tüm rakip ve Veteran takımlarına müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.
Spora, sporcuya, futbola gönül vermiş Kırklareli halkını bu akşam saat 19.00’da İstanbul Cennet Mahallesiyle Kırklareli sentetik çim saha’da yapılacak olan maça davet eden Veteranlar takım kaptanı Ali Gökçen; ”Müsabakalarımız boyunca bizleri gönülden destekleyen herkese, takım arkadaşlarım ve şahsım adına geçtiğimiz sezon yanımızda olan Kırklareli halkına teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol