Kırklareli KAMUOYU SORUYOR! Hangisi AK Partili?

Kırklareli'deki AK Parti Belediye Başkanlarının Kadına ve İnsana yönelik hamleleri dikkat çekici bir boyutta farklılıklar içeriyor. Bir taraf beldesinden dışarıya çıkarak kadın öğretmen ve minik öğrencilerine EL VERİRKEN, BİR TARAF kadına uyguladığı baskı ve finansal darp politikası ile şiddetin en görkemlisini sergiliyor!
Ülke genelinde AK Partili Belediyeler insan odaklı hizmetleri ile kadın, çocuk ve hayatın tüm kesimlerine hitep ederken, ilimizde yaşananlar Kırklareli kamuoyunun dikkatini çekmiş durumda

Türkiye KOMUOYUNA SORUYORUZ!
SORU: 2002 Yılından günümüze 9 seçim kazanan, Türkiye'yi IMF kapılarındaki dilenci görüntüsünden alarak borç veren güçlü bir ekonomiye saran, Sağlık ve Eğitimde ücretsiz dönemi başlatan, ulaşım konusunda insanı önde tutan bir yapılanmaya geçen, Verdiği desteklemelerle çiftçiye güven aşılayan AK Parti iktidarına yakışan Belediye Başkanı Hangisidir?
A - Üsküp Beldesinin görsel anlamdaki değişiminde pay sahibi olan park işletmecisi Fatma Üstünel'i, sudan sebeplerden dolayı parkından çıkartan, buda yetmezmiş gibi çıkartılma sırasında kadına ait olan değerli eşyaları kaybettiren, geriye kalanları ise kullanılmaz duruma getirten Belediye Başkanı Hüseyin Kasap MI?
B - Kavaklı Beldesindeki halk için, 30 Mart 2014 tarihinden itibaren hem Ankara'daki siyasi bağlantılarını, hemde İstanbul'daki belediyelerle ilişkilerini taze tutan, İçme suyu, yol ve kaldırımlar gibi insan odaklı hizmetleri bir bir kullanılabilir düzeyde halkına hediye eden, buda yetmezmiş gibi Alpullu'daki halk oyunlarını ekibine Öğretmenleri Zümra Düvenci ile irtibata geçerek yardım eden Gürel Koşdemir Mİ?

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol