Kara Kış için Tüm Hazırlıklar Tamam

Yaz Mevsiminde köylere kamp kuran, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser ÖNADIM MEDYA GRUBU aracılığı ile Kırklareli kamuoyuna seslenerek, kapıdan içeriye giren KIŞ mevsimi içinde hazır olduklarının mesajını verdi

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, "Elimizdeki tüm olanaklarla, mevcut ve iyileştirilmiş şartlarla, bünyemizde çalışan işçilerimizle ve Kırklareli halkının beklentisini karşılayacak hizmet çeşitliliği ile KIŞ mevsimine hazırız" diyerek başladığı açıklamasında ÖNADIM MEDYA GRUBU haber muhabirleri ile bir araya geldi.

"Bulunduğumuz Makamı tüm makamlar ve kurumlarla bütünlük içinde işler durumda tutmak, Kırklareli genelindeki insanımızın beklentilerini karşılamak en temel ve vazgeçilmez ilkemizdir." Sözleri ile Kırklareli halkına "Merak etmeyin" mesajını veren Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, stratejik bir öneme sahip olan Kurum Bünyesindeki çalışmalar hakkında detaylı bilgileri ile açıklamasına devam etti.
Geçtiğimiz günlerde il Koordinasyon toplantısı yapıldığını, Kurum temsilcilerinin davet edildiğini ve Kış için görev dağılımı yapıldığını dile getiren Eser, 100 TON tuz stokunun olumsuz şartlar için ellerinin altında olduğunu söyledi.
Eser açıklamasının geri kalan kısmında Kırklareli Genelinde yapılan çalışmalarla alakalı olarak, "Merkez İlçemiz dahil olmak üzere 8 ekibimiz hazır durumda. Toplamda 10 Greyder, 4 adet tuzlama makinesi, 2 adet Kar temizleme aracı, 4 adet dozer, 6 Pikap,, 2 lastikli kepçe 7 gün 24 saat hazır durumda. Riskin az olduğu bölgelerimiz için ekiplerimiz Kırklareli Merkez İlçede bekleyecek. Buraları Babaeski, Lüleburgaz, Pehlivanköy ve Kırklareli Merkez İlçe. Diğer yerleşim yerlerimiz İçin ise, 2 adet Greyder, 1 Pikap, 1 Dozer, 1 Tuzlama makinemiz hazır bekleyecek. Ayrıca 1 adet kar temizleme aracı ile 1 adet greyder JOKER olarak alarmda bekleyecek."dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol