Kapalı Spor Salonu yenileniyor

Kırklareli'nde düzenlenen müsabakalara ve antrenmanlara 50 yıldır hizmet eden Kırklareli Kapalı Spor Salonu yenileniyor. Eskiyen fayansları yenilenen, yeniden boyanan,
koltukları değişen Kapalı Spor Salonu'nda,
çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Yıllardır Kırklareli vatandaşlara hizmet eden ve birçok spor müsabakasına ev sahipliği yapan Kırklareli Kapalı Spor Salonu, bakıma alındı. Baştan aşağı yenilenerek sporcuların ve karşılaşmaları izlemeye gelen vatandaşların daha rahat edebilmeleri adına yenilenen Kapalı Spor Salonu, kısa sürede tamamlanarak yeniden müsabakalara ev sahipliği yapmaya başlayacak.
İç ve dış kısımlardaki tamire ihtiyaç duyulan alanların tamir edildiği salonda, iç kısımda bulunan fayans bölümler, koltuklar ve salonunun tamamımın boyanması işlemleri devam ediyor. Vatandaşlar, 50 yıldır Kırklareli'ne hizmet eden salonun yenileniyor olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek
"Böyle bir çalışma kesinlikle gerekiyordu"
Çalışmalarla ilgili düşüncelerini dile getiren vatandaşlar; "Kırklareli'nde yapılan amatör müsabakalara ev sahipliği yapan Kapalı Spor Salonumuzda böyle bir çalışmanın yapılıyor olması bizleri çok mutlu etti.
Çok uzun yıllar önce yapılan binanın, tadilata ve yenilenmeye ihtiyacı vardı. Şuanda yapılan çalışmalarla birlikte daha güzel bir görüntüye sahip olacağına inanıyoruz. Bizler bu çalışmaların yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Atatürk Stadyumu
şekilleniyor
Diğer taraftan bakım onarım ve yenileme çalışmaları Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hız kesmeden devam eden Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda, tribünler şekillenmeye başladı.
Uzun süredir yapımı noktasında aksaklıklar yaşanan tribünlerin, şekillenmeye başlaması başta Kırklarelispor taraftarı olmak üzere tüm vatandaşları sevindirdi. Trakya'yı 2. Ligde temsil eden tek profesyonel takım Kırklarelispor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadyumu, tamamlanmasıyla birlikte yeniden Kırklarelispor maçlarına ev sahipliği yapacak.
Durum ile ilgili düşüncelerini dile getiren taraftarlar; "Kırklarelispor yaşadığı birçok olumsuzluğa rağmen ligde tutunmayı başaran ve dört sezondur bizi 2. Ligde temsil eden tek profesyonel takım. Onların maçlarını kendi evlerinde oynamamaları büyük sıkıntılara yol açsa da, stadyumun tamamlanmasıyla birlikte onların da problemleri ortadan kalacak.
Bizler takımımızın evinde oynayacağı maçları dört gözle bekliyoruz" diyerek durumu yorumladılar. Kırklarelili vatandaşlar ise stadyumdaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte birçok spor branşının çalışmalarında büyük kolaylıklar oluşacağına dikkat çekerek; "Tribünlerin tamamlanmasıyla birlikte birçok spor branşında mücadele eden sporcuların daha rahat antrenman yapabilecekleri alanlar oluşacak.
Kırklareli'de futbol dışındaki spor dallarında antrenman alanları çok kısıtlı. İnşallah Kırklareli Atatürk Stadyumu'nun tamamlanmasıyla birlikte bu sorun ortadan kalkacak" ifadelerine yer verdiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol