Kadir Gökçe'ye göre seyahatler ÇOK FAZLA

"BENCE BİRAZ FAZLA OLDU YA SİZCE?" sorusunun altından yaptığı açıklama ile Mevcut Belediye Başkanı ve Meclis Üyelerine seslenen 1999 öncesinin Belediye Başkanı Gökçe, 30 Mart 2014 öncesi görev yapan Belediye Başkanlarını örnek gösterdi

Kırklareli Belediye Başkanları denildiğinde, binlerce Kırklareli vatandaşın aklına ilk gelen isimlerden olan Kadir Gökçe, mevcut belediye başkanını eleştirdiği yazısını sosyal medya üzerinden yayınladı.
İşte o açıklama
"Bay Başkan bir haftadır 6 Belediye Meclis Üyesi ile birlikte yurtdışında. Mart ayında da, Milletvekili listesini tasarımlamak için 10-15 gün izin yaptı. Önceki aylarda aynı idi koyki bulasın. Kendini atatdığı gün Ankara'dan bir arkadaşım "sıkılır 6 ay sonra bırakır "demişti."
"Sen ilk aydan itibaren sıkıldın ortalama 15 günü şehir dışında geçirmektesin.Son 40 yıldır, 1976'dan buyana Ali Nazmi Üstündağ 9 yıl, Ben 10 yıl, Yılmaz Şeşen 1 yıl, Cavit Çağlayan 9 yıl Başkanlık yaptı. Kayıtlar Belediyede. 4 CHP'li Belediye Başkanının 28 yılda gezdiğinden daha fazlasını, 1 yılda sen gezdin, Belediyeyi başsız bıraktın. Daha fazla vekâlet ücreti ödettin. Benim şehrimle ilgili aidiyet duygusu taşırsın veya taşımazsın beni ilgilendirmez. Ama Belediyenin çiftlik gibi kullanılması beni ilgilendirir. Kırklareli Halkının enayi yerine konması beni ilgilendirir. Meclis üyeleri şehre sahip çıkmalıdır. 3 -5 günlük vekâlet için yanlışlara göz yummamalıdır. Parti yöneticileride aynı şekilde, Partimize zarar veren bu şahsa dur demelidir. Eğer müdahale edilmezse dur diyecek birileri bulunacaktır."

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Yazık çok yazık ! Şenol Devrim 14 Nisan 2015 Salı 11:16:04

    Belediye Başkanı bu kadar boş yurt dışı seyahatler yapacağına bu ödenekleri Kırklarelinin Tanıtımına harcasaydıda kayda değer bir faaliyet yapmış olurdu.

  2. Ağzına sağlık 14 Nisan 2015 Salı 12:55:57

    Başkanı Balkanlarda bir şehre belediye başkanı yapsalardı daha yerinde olurdu. Kırklareliden çok oralarda.

  3. Şimdi tam da en önemli genel seçimlere giderken bu tartışma çok hoş değil.Hata varsa da mesaj alınmış olması gerek uzatmadan..!!