"Kadınına Şiddet Gösteren Erkek, ERKEK DEĞİLDİR"

Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Kırklareli Esnaf Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker kadına yönelik şiddet konusunda gösterdiği hassasiyetinden dolayı, bölgesel anlamda başlatmış olduğu farkındalık atağından dolayı ÖNADIM MEDYA GRUBU ve sahibi olan Öznur Tüzün'e tüm Kırklareli adına teşekkür etti

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun, "Bu yeni dönemde, yerele ve yerliliğe atıf yapmayan hiçbir politika başarılı olamayacaktır. Bizim için yerel medya, yerel kanaat önderleriyle birlikte aslında toplumdaki bilinçlenmenin doğrudan adresidir" sözleri ile kadına şiddet konusunda başlattığımız farkındalık dönemi devam ediyor.
Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Kırklareli Esnaf Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker bir araya geldiği, ÖNADIM MEDYA GRUBU haber muhabirlerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
"Kadınına Şiddet Gösteren Erkek, ERKEK DEĞİLDİR" sözleri ile açıklamasına başlayan Şeker, "Şiddetle kınıyorum. İnsanlığa sığdıramıyorum." Dedi.
"Kadına yönelik şiddet konusunda gösterdiği hassasiyetinden dolayı, bölgesel anlamda başlatmış olduğu farkındalık atağından dolayı ÖNADIM MEDYA GRUBU ve sahibi olan Öznur Tüzün'e tüm Kırklareli adına teşekkür ediyorum." Cümlesi ile açıklamasına devam eden Ali Fuat Şeker, "Eğitimin çok önemli. Sadece okullarımızdaki eğitim değil. Aile'den alınan eğitimden bahsediyorum. Yaşadığımız, ve ülke olarak canımızı acıtan kadına yönelik tüm şiddet olaylarını LANETLİYORUM. Yine tekrar ediyorum Kadına şiddet gösteren erkek, erkek değildir." Diyerek açıklamasına son verdi.




Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol