Kadın Muhtar'dan Nokta Atışı CÜMLE

Kadın Muhtar'dan Nokta Atışı CÜMLE
"Erkeklerin tarafımızdan dünyaya getirildikleri, ve Cennetin ayaklarımızın altına serildiği düşünüldüğünde, sosyal hayatın en değerli yapı taşı kadınlardır"

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, "Yerele atıf yapmayan hiçbir politika başarılı olamayacaktır" sözleri ile kadına yönelik ve aile içi şiddet konusunda yerel basını göreve davetine icabet etmemizin yankılarını bölgesel anlamda KADINLARIMIZDAN ve kadınlarının değerini bilen Erkeklerimizden takdir ve teşekkürleri beraberinde getirdi.
ÖNADIM MEDYA GRUBU, kadına şiddetin önlenebilmesi ve konu ile ilgili yapılabilecekleri, Kadınlarımızdan dinlemeye ve dinletmeye devam ediyoruz.
"Kadına yapılan tüm şiddet olaylarını kınıyorum. Ve yapılan olan çirkin saldırıları önce bir kadın, sonra bir anne olarak nefretle lanetliyorum. Kadın; dünya, ülkeler, kentler, aileler için en önemli figürdür. Bunun anlatılabilmesi için EĞİTİM şart" sözleri ile ÖNADIM MEDYA GRUBU haber muhabirlileri ile bir araya gelen Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım söyledikleri ile hem erkeklerin izlemesi gereken yolları işaret etti, hemde Kadınların sosyal hayatın içinde en değerli yapı taşı olduğunu belirtti.
"Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Önadım Medya Grubunun Kadın Sahibi Öznur Tüzün'e teşekkür ediyorum"
Doğu Mahallesinin, Kırklareli'nin iki kadın muhtarından biri olan Arzu Yıldırım, "Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun anlamlı çağrısından dolayı kendisine, bu çağrıya kayıtsız kalmayarak kadınların daha özgür ve şiddetsiz bir şekilde yaşayabilmesi amacı ile yerel anlamda başlattığı ÖNADIM MEDYA GRUBU'NA ve sahibi olan Öznur Tüzün'a teşekkür ediyorum" diyerek açıklamasına başladı.
"Erkeklerin tarafımızdan dünyaya getirildikleri, Ve Cennetin ayaklarımızın altına serildiği düşünüldüğünde, Sosyal hayatın en değerli yapı taşı kadınlardır" sözleri ile açıklamasına devam eden Yıldırım, "Kırklareli'nin kadına yönelik şiddet olaylarında karnesi PEKİYİ. Ama ülkemizdeki bazı olaylara kendi ilimizde yapılmış gibi üzülüyoruz. Çünkü Türkiye olarak biz bir aileyiz. Ve tarihimiz incelendiğinde kadınların yeri devamlı ayrı tutulmuştur. Bunun bilincinde olan bir birey olarak kadınların toplumun içindeki öneminin vurgulandığı çalışmalar, eğitimler ve dersler verilmeli."cümlesi ile açıklamasına son verdi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol