KEMDER genel kurulunu gerçekleştirdi

Kırklareli Emlak Müşavirleri Derneği (KEMDER) genel kurulunu Edirne'de gerçekleştirdi. Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Federasyona bağlı odalar ve derneklerin açtıkları Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Kurslarının Edirne ayağında biraraya gelen dernek üyeleri burada ayrıca KEMDER'in genel kuruluna katıldılar.
Geçtiğimiz Çarşamba günü yüksek bir iştirakin sağlandığı genel kurulda Ümit İkizlerli liderliğindeki yönetim güven tazeleyerek, tekrar aynı göreve seçildi.

Başkan İkizlerli yeni çıkacak yasayla tek tip ve usta öğretici niteliğinde emlakçılık belgesi istenileceğine dikkat çekerek, şunları söyledi; "Bütün üyelerimize yönelik olarak, müktesep haklardan yararlanmak için Kırıkkale Üniversitesi ile Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Federasyonumuza bağlı odalar ve derneklerin açacakları Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Kurslarını gerçekleştiriyoruz. Bu kurs bütün Trakya'yı kapsayacak şekilde düzenlendi.
Mesleki Eğitim programı çerçevesinde üyelerimiz bu kurslara 1 gün katılarak usta öğretici olarak kabul görüyorlar ve belgelerine kavuşuyorlar. Belgeler fotoğraflı Kırıkkale Üniversitesi başlıklı, Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Karakaya ve Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkanı Hacı Ali Taylan imzasını taşıyor" dedi.
Dernek üyelerinin Edirne'de biraraya gelmesi münasebetiyle yoğun bir katılımla genel kurullarını da gerçekleştirdiklerini kaydeden İkizlerli, tekrar aynı göreve seçildiklerini belirterek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da meslektaşlarının lehine faaliyetlere imza atacaklarını söyledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol