Hizmet Binası İçin Asan, TCDD Binasını İşaret etti

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürü Necmi Asan pazartesi günü görev başı yaptığı Kırklareli'de Salı günü Önadım Medya Grubu Haber muhabirleri ile bir araya geldi

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürü Necmi Asan, yeni görev yeri olarak geldiği Kırklareli'nde ayağının tozu ile ilk hedefini tayin etti.
"Kırklareli'nin Kültürel değerlerin ve Turizmin daha fazla konuşulması ve ilgi görmesi yerel yönetimler ve basın dünyası ile gerçekleştirilecek olan istişarelerle mümkün olacaktır." Sözleri ile konuşmasına başlayan Asan, ilk hedefini ilk kez Önadım Medya Grubu Aracılığı ile Kırklareli kamuoyuna sundu.
Yerel basının önemine vurgu yapan açıklamalarının yanı sıra, Müdürlük anlamında yeni dönemin Kırklareli için büyük kazanç olmasını istediğini belirten Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürü Necmi Asan, "hizmet edebilmek anlamında Binamızın daha geniş ve kullanımlı bir yere taşınması için girişimlere başlayacağız. Benim gönlümde yatan yer karşımızda boş duran TCDD binası." Sözleri ile ilk hedefini açıklamış oldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol