"Hedefimize her geçen gün daha fazla yaklaşıyoruz"

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz
Kırklarelispor, bu hafta oynayacağı Pazarspor karşılaşmasının
hazırlıklarını sürdürüyor. Dün,
Kırklareli Atatürk Toprak Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma
İstasyonu Müdürlüğü'nde haftanın ikinci antrenmanına çıkan yeşil
beyazlı ekipte, moraller oldukça
yüksekti. Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, alınan 9 puanın takıma farklı bir ivme kazandırdığını ifade etti

Her geçen hafta çıtasını biraz daha yükselterek yoluna devam eden ve rakipleri tarafından büyük bir tehdit olarak görülmeye başlayan temsilcimiz Kırklarelispor, Pazarspor hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Dün Kırklareli Atatürk Toprak Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma İstasyonu Müdürlüğü'nde gerçekleştirdiği haftanın ikinci antrenmanıyla birlikte vites yükselten temsilcimizde, moraller oldukça yüksek. Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, bu hafta oynayacakları Pazarspor maçının kendileri için ayrı bir önemi olduğunu, alacakları bir galibiyetle birlikte 4'te 4 yaparak 2. ligde ilk kez üst üste 4 maç kazanmak istediklerini ifade etti. Erdem, takımın gücünün oldukça yüksek olduğunu, sezon başında yapılan yeni transferlerin takıma uyum sağlamasıyla birlikte güçlerine güç kattıklarını belirtti.
"Her hafta inancımız daha da artıyor"
Dün gerçekleştirilen antrenmanın ardından yaptığı açıklamaya devam eden Erdem, şöyle konuştu; "Bugsaş Spor'u yenmemizin ardından, herkeste yine aynı tedirginlik vardı. Acaba Kırklarelispor bir maç kazanıp, bir maç kaybedecek mi diye düşünülüyordu. Akabinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçını oynadık. Onu da kazandık ve 2'de 2 yaptık.
Taraftarımızın ve halkımızın kafasındaki soru işaretleri azalmaya başladı. Bu hafta Düzyurtspor maçında da üst düzey bir futbol sergileyerek hakkımız olanı aldık ve evimize 3 puanla döndük. Artık hem halkımız hem de taraftarımız gücümüze ve hedeflerimize inanıyorlar ve bizlere daha fazla sahip çıkıyorlar.
Taraftarımızın tribünleri her geçen gün daha fazla doldurması, takımına destek olması, hem gücümüzü arttırıyor hem de aldığımız puanları. 2. ligde mücadele ettiğimiz süre zarfında hiçbir zaman asansör takım olmadık.
İnişli çıkışlı dönemler, moral bozuklukları, takımın aldığı yenilgilerle birlikte yaşadığı sıkıntılar bize hiçbir zaman engel olmadı. Bu sezonda biz yine aynı inançla çıktık yola. Takım olarak asla çizgimizden sapmayacağız" dedi.
"Pazarspor maçı bizim için büyük önem taşıyor"
Konuşmasının devamında bu hafta oynayacakları Pazarspor karşılaşmasına değinen Erdem, "Güzel bir seri yakaladık ve bu seriyi bozmak istemiyoruz. Bu sezon hedefimiz play-off oynamak ve bu doğrultuda çok güzel ilerliyoruz. 3 puanlık sistemde rakibinizle aradaki puan farkı hiç önemli değil.
Biz bu puan farkına hiç aldırış etmeden, oynadığımız karşılaşmaların tümünü en iyi şekilde sonlandırmaya çalışacağız. İnanıyorum ki bu aradaki puan farkı biz kazandıkça zaten kendiliğinden eriyecektir" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. U/14 Milli Takımı. 21 Kasım 2014 Cuma 10:24:33

    Türkiye Futbol Federasyonun açıkladığı 23-25 Kasım 2014 tarihinde U/14 Milli Takımı Hazırlık Kampına davet edilen İlimizde yaşayan ve halen Fenerbahçe U/14 Takımında futbol yaşamına devam eden Cenk ALPTEKİN ve Lüleburgazda yaşayan ve halen Altınordu U/14 futbol takımında futbol yaşamını sürdüren Atakan GÜNDÜZ kardeşimiz seçilmişler ve kampa davet edilmişlerdir. Kendilerine gazeteniz aracılıyla İlimizi en iyi şekilde temsil etmeleri nedeniyle tebrik ederim. Gazetenizde haber olarak verirseniz sevinirim. Cenk ALPTEKİN'in Babası Adnan ALPTEKİN İlimiz Adliyesinde memur olarak görev yapmaktadır.