Hasan Türk Kırklarelispor’da

31 Ağustos’ta start alacak olan 2014-2015 sezonu öncesinde son ataklarını yapan 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, yeni sezon öncesinde bir bomba transfere daha imza atarak, Beşiktaş’lı 21 yaşındaki futbolcu Hasan Türk’ü 1 yıllığına renklerine bağladı. Kiralık olarak yeşil beyazlı formayı giyecek olan Türk, Kırklarelispor’da gibi hedefleri olan bir kulüpte olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ise, uzun uğraşlar sonucu ön libero mevkiindeki eksikliklerini giderdiklerini, hem Hasan Türk’e hem de Kırklarelispor’a hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, yeni sezon öncesinde bir bomba transfere daha imza atarak, Beşiktaş’lı 21 yaşındaki futbolcu Hasan Türk’ü 1 yıllığına renklerine bağladı. Kiralık olarak yeşil beyazlı formayı giyecek olan Türk, Kırklarelispor’da gibi hedefleri olan bir kulüpte olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ise, uzun uğraşlar sonucu ön libero mevkiindeki eksikliklerini giderdiklerini, hem Hasan Türk’e hem de Kırklarelispor’a hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti.
“Hedeflerimize bir adım daha yakınız”
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, yeni sezonda ligin en iddialı kulüplerinden biri olmak adına bir adım daha attıklarını vurgulayarak; “Kırklarelispor bu sezonu en iyi şekilde sonlandırmak adına elinden gelen herşeyin en iyisini yapmaya gayret gösteren bir takım. Bizler Kırklarelispor’un yöneticileri olarak, şehrimizin ismini temsil eden takımımızı daha iyi yerlere getirebilmek adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 31 Ağustos itibariyle başlayacak olan zorlu maratonumuzda, bir eksikliğimizi daha giderdik. Hasan kardeşimiz takımımızın ön liberodaki eksikliğini giderecektir. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur” şeklinde belirtti.
“Zorlu bir sezon bizleri bekliyor”
Başkan Can, konuşmasının devamında bu sezon gruplarında çok güçlü rakiplerinin bulunduğuna vurgu yaparak; “Bu sezon çok güçlü rakiplerde mücadele edeceğiz. Bunu aşabilmek adına çok çalıştık. 2013-2014 sezonunun bitmesinin hemen ardından, yeni sezon için kolları sıvadık. Geçen sezon yaşadığımız tüm aksilikleri, takımımızdaki tüm eksiklikleri tespit ederek bu boşlukları doldurduk. Transferlerimizi uzun araştırmalar sonucunda Kırklarelispor’a en çok fayda sağlayacak isimlerden seçtik. Yeni sezon öncesinde hiçbir eksiğimiz yok. İnşallah bu sezon Kırklarelispor’un sezonu olacak” ifadelerine yer verdi.
"Elini taşın altına sokan yok"
Tüm Kırklareli halkının gururla anlattığı, Trakya'nın tek profesyonel takımı diye övündüğü fakat elini taşın altına sokarak hiçbirşey yapmamasının Kırkarelispor’u çok zorda bıraktığına dikkat çeken Can; “Bu kadar zorlu bir sezonda takımımızın en çok ihtiyaç duyacağı şeylerden biriside moral ve motivasyon. Bununda en büyük kaynağı taraftarın sahadaki takımına destek olması. Bu zorlu sezonda taraftarımızın ve halkımızın tribünleri doldurarak takımına destek olması gerekiyor. Bizler Kırkalreli’nin adını en iyi şekilde duyurmak adına elimizi taşın altına sokarak var gücümüzle çalışıyoruz. Bunun için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz fakat bizimde gücümüz belli. Taraftarımızın bize manevi anlamda destek olarak, şehrinin ismini temsil eden takımlarına destek olmaları gerekiyor. Bunun için ellerinden gelen herşeyi yapmalılar.
Dışarıdan maddi hiçbir dayanağı olmayan ve bu bağlamda kurumsallaşma anlamında çok gerilerde kalan bir takım haline geldik. Taraftarımızın en azından tribünleri doldurarak takımlarına manevi anlamda destek vermeleri gerekiyor” şeklinde konuştu.
“Burada olmaktan dolayı çok mutluyum”
Kırklarelispor’un yeni transferi Hasan Türk ise, Kırklarelispor’da olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu belirterek; “Şehire adım attığım ilk andan itibaren çok sıcak bir atmosfer ile karşı karşıya kaldım. Kulüp binasına geldiğim andan itibaren buradaki sıcakkanlığı hissettim.
Burada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Kırklarelispor’a gelmemde emeği geçen başta Başkanımız Volkan Can olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“İdealleri olan bir takımın formasını giyeceğim”
Türk konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Kırklarelispor idealleri olan ve bu ideallerin peşinde koşan bir takım. Burada görevli olan herkes elinden gelen tüm gayreti gösteriyor.
İnşallah bende bu yolda onlara destek olmaya gayret gösterek elimden gelen herşeyi yapacağım” diye konuştu.
İşte Kırklarelispor’un yeni transferi Hasan Türk;
Futbol kariyerine 2004 yılında Mahmutbeyspor altyapısında başlayan 1993 doğumlu Hasan Türk, Mahmutbeyspor amatör kulübünden 2005 yılında Beşiktaş A2 takımına transfer oldu.
2009 yılında Beşiktaş A2 takımına girdi. A2 takımında 3 sezonda 74 maça çıktı bu maçlarda 11 gol attı.
2012 yılında teknik direktör Carlos Carvalhal tarafından A Takım kadrosuna alındı. 19 Ağustos 2012 tarihinde Süper Lig 2012-2013 sezonun ilk maçında Samet Aybaba tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk onbirde görev aldı.
2013-2014 sezonunda Göztepe'ye kiralanan Türk, Göztepe forması ile 14 maçta görev aldı ve 2 gol kaydetti. Türk, 2014-2015 sezonunda Kırklarelispor forması ile ter dökecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol