Hacı'dan diğer Başkanlara gönderme; "Risk aldım, çiçek, böcek işleri ile uğraşmadım"

Babaeski Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekipler, kırılan, tıkanan yağmur suyu mazgallarını yenilerken, kanal olmayan bölgelere de yeni yağmur suyu kanalı döşüyor.

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Trakya'daki Belediye Başkanlarına gönderme yapıyor ve; "Eğer bu çalışmaları gerçekleştirmeseydik çok değil sadece 1-2 sene içerisinde altyapımız çökecekti. Bende birçok belediye başkanı gibi risk almayıp ilçemizde çiçek, böcek işleri ile uğraşırdım. Evlerin çatıları dahil her tarafı çiçeklerle donatırdım. Ben Babaeski sevdalısıyım. Babaeskimizin yarayan kanası olan ilçemizin bitik durumdaki altyapımızı değiştirmek benim boynumun borcuydu" yorumunu yaptı. Başkan Hacı'nın bu yorumu hangi Belediye Başkanı veya başkanlar için yaptığı ise muamma olarak kaldı.
Belediye Başkanı Av.Abdullah Hacı yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi. "Babaeski Belediye Başkanlığı Trakya'da tüm altyapısını bir yıllık kısa bir sürede yenileyen ilk ve tek Belediyedir. Kanalizasyon hattı çalışmalarının %95'i şuanda bitmiş bulunmaktadır. % 5'lik bir kısımda içme suyu şebeke hattı çalışmalarıyla aynı doğrultuda yıl sonuna kadar tamamlanacak. Bu çalışmalar gerçekleştirilirken bir yandan da yağmur suyu kanalizasyon hatlarımızın bakım, onarımını gerçekleştiriyoruz. Gerekli yerlere ilave yağmur suyu kanal hattı döşüyoruz. Bizler seçim kaygısı ile gelecek kaygısı ile bu hizmetleri gerçekleştirmekteyiz. Eğer bu çalışmaları gerçekleştirmeseydik çok değil sadece 1-2 sene içerisinde altyapımız çökecekti. Bende birçok belediye başkanı gibi risk almayıp ilçemizde çiçek, böcek işleri ile uğraşırdım. Evlerin çatıları dahil her tarafı çiçeklerle donatırdım. Ben Babaeski sevdalısıyım. Babaeskimizin yarayan kanası olan ilçemizin bitik durumdaki altyapımızı değiştirmek benim boynumun borcuydu. Ne mutlu ki bana bu hedefimi İller Bankası Genel Müdürlüğümüzün katkıları ile gerçekleştirdik. Bundan sonra ilçemizde yapılacak çalışmalar en kolay çalışmalar. 2015 Mart ayı itibarı ile yollarımızı yapmaya başlıyoruz. Bizlere sabır gösteren, bizleri sonuna kadar destekleyen tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol