Gürşan'a sosyal medyadan büyük destek

7 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimi için AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan da aday adaylığı başvurusunu yaptı. Yeni dönem için tekrar görev almak isteyen Gürşan'a, özellikle sosyal medya üzerinden büyük destek geldi…

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde milletvekilliği aday adaylığı süreci tamamlandı. Aday adaylarının en geç 20 Şubat 2015 tarihine kadar başvurularını yapması gerekiyordu. O süre Cuma günü sona erdi. Ülke genelinde partiye yaklaşık 6000 başvuru geldiği belirtildi.

Kırklareli'nde de iktidar partisinden aday adayı olmak isteyenlerin sayısı azımsanmayacak düzeyde oldu.
İşte bu aday adaylarından birisi de partinin mevcut Kırklareli Milletvekili Avukat Şenol Gürşan oldu. 2011 yılı genel seçimlerinde milletvekili seçilen Gürşan, yeni dönemde de görev yapmak üzere aday adaylığı başvurusunu 19 Şubat'ta yaptı.
Gürşan popüler sosyal medya sitesi twitter üzerinden yaptığı duyuruda; "AK Parti Milletvekili aday adaylığı için Genel Merkezimize başvurumuzu yaptık. İlimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun" dedi.
Genel Merkez merdivenlerinde çekilmiş fotoğrafı ile birlikte bu tweet'ini paylaşır paylaşmaz, Milletvekili Gürşan'a tebrikler adeta yağmur gibi yağdı. "Hayırlı olsun sayın Vekilim", "Yolunuz açık olsun", "Yeniden görmek dileğiyle", "Durmak yok, yola devam", "Hizmete devam" gibi onlarca tebrik mesajı alan Gürşan bu mesajları retweet'leyerek kendisini takip edenlere teşekkür etti.
Erdoğan'ı zor günlerinde yalnız bırakmadı
Şenol Gürşan 1964'te Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini burada aldı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi.
Gürşan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1999'da şiir yüzünden cezaevine girdiğinde ona en yakın isimdi. Milletvekili Şenol Gürşan zor günlerde Erdoğan'ı hiç yalnız bırakmadı, avukatlığını da üstlendi.
2009 yılında AK Parti Kırklareli İl Yönetimine girdi. 2010 yılında İlim Yayma Cemiyeti il şubesini kurdu ve başkanlığını yaptı. Serbest avukat olarak çalıştı. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde Kırklareli'ne milletvekili seçildi.
İyi düzeyde Almanca bilen, evli ve iki çocuk babası Gürşan, şimdi yeni dönemde de Kırklareli'ne ve tüm ülkeye hizmet etmek için görev istiyor.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Siz ve Türker Yörükçüoğlu'yla umarım Kırklareli'de 2 vekil kazanırız.