Gürşan Pazarcı Esnafına Teminatı Verdi

"Kırklarelili pazarcı kardeşlerim, 'Cumhurbaşkanı sıfatıyla size destek olacağımı bilmenizi isterim' diyen Cumhurbaşkanımıza İnanın 2015 ve Sonrası sizin İçin Çok Güzel Olacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı dev Pazarcılar Şurasını takip ettiğini belirterek Pazarcı Esnafı için 2015 yılı ile birlikte bambaşka bir sürecin başlayacağına inandığını "Pazarcı Esnafı İçin Her şey Güzel Olacak" cümlesi ile ifade etti.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, "Pazarcı Esnafı Kültürümüzün Temsilcisi. Ekonomimizin Belkemiğidir. Dün gerçekleştirilen ŞURA, pazarcı esnafı için bir milattır. Türkiye tarihi boyunca düzenlenmemiş olan bir toplantı için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hem Kırklareli halkı hemde milyonu geçen pazarcı esnafı adına teşekkür ediyorum. Pazarcı Esnafı Kültürümüzün Temsilcisi Ekonomimizin Belkemiğidir. Bunu sadece ben söylemiyorum. Bunu AK Parti iktidarının hayata geçirdiği hizmet ve kalkınma hamleleride göstermekte." Diyerek başladığı açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şuradaki konuşmasının bir kısmını işaret ederek, "Kırklarelili pazarcı kardeşlerim, 'Cumhurbaşkanı sıfatıyla size destek olacağımı bilmenizi isterim' diyen Cumhurbaşkanımıza İnanın 2015 ve Sonrası sizin İçin Çok Güzel Olacak" dedi.
ŞENOL GÜRŞAN'IN İŞARET ETTİĞİ
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KURDUĞU CÜMLE
"İlde ilçede beldede lütfen pazarcı esnafımız için pazar yerleri açınız dedim tavsiye ettim hamdolsun güzel gelişmeler var daha da iyi olacak. Bu konuda belediyelerimiz daha gayretli olmalı. Siz pazarcıların milletimizle gönül bağınız var. Bu bağı güçlendirmelisiniz size Cumhurbaşkanı sıfatıyla destek olacağımı bilmenizi isterim."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol