Gündoğdu; "Genelde iktidar oluruz, Kırklareli'de 3-0 yaparız"

Genelde iktidar olacaklarını, Kırklareli'den 3 milletvekili çıkaracaklarına inandığını belirten CHP Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Vecdi Gündoğdu, Genel Merkezin kararı doğrultusunda yapılacak ön seçimin parti için oldukça yararlı olacağını kaydetti. Gündoğdu, ön seçim ile partiye enerji geleceğini söyledi. 

CHP Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Vecdi Gündoğdu, Önadım Medya Grubunu ziyaret etti. Konuklarını Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram'ın karşıladığı ziyarette Gündoğdu, İl genelinde CHP'den 15 civarında milletvekili aday adayı olduğunu belirterek 1 Mart itibariyle sayının kesinleşeceğini ifade etti. 29 Martta ise ön seçim yapılacağını, ön seçim ile 1'nci sıra, 2'nci sıra ve 3'ncü sıra milletvekili adayının belirleneceğini kaydeden Gündoğdu, yurt genelinde 55 bölgede ön seçim 10 bölgede de yapılacak temayül yoklaması ile partiye sinerji geleceğini dile getirdi.
1987 yılından bu yana Kırklareli dahil olmak üzere ön seçim yapılmadığını, bu ön seçim ile birlikte ortayla çıkacak hareketin CHP'yi iktidara taşıyacağını vurgulayan Gündoğdu, "7 Haziran seçimleri öncesi bu partiye, parti üyelerine ve örgüte bir hareket gelecek.
Bunun bir alt yapı oluşturacağını düşünüyorum. Bu altyapı ile birlikte CHP bu dönemde iktidar olacağına inanıyorum çünkü 1987 yılından bu yana bizim bölgemizde dahil olmak üzere bir ön seçim olmamış.
Şimdi bu ön seçimle birlikte partiler çıkacaklar köylere gidecekler, beldelere gidecekler, ilçeler, mahalleler dolayısıyla partinin geneline bir hareket gelecek. Buralarda parti politikalarını anlatacaklar sonuç itibariyle partinin sadece yetkili il ilçe başkanları değil tüm parti üyeleri parti politikalarını anlatmış olacak.
Bununla genelde iktidar olacağız Kırklareli'de de 3 milletvekilliğini alacağız" dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. tam chp lik bir aday 28 Şubat 2015 Cumartesi 20:01:28

    Vecdi bey eğitim seviyesikültürü geçmişi ile tam bir cehape adayı. Bu eğitimde ve girişimcilikte bu esnaflıkta başka birini bulamazdın cehape. Te allahım yaa

  2. Allah da sizi güldürsün... 01 Mart 2015 Pazar 21:20:03

    Vecdi bey güldürdünüz. Allah da sizi güldürsün. Kırklareli'de seçmen refleksi sizi rahat konuşturuyor ama bu şehrimizi bugüne kadar iyi temsil ettiğiniz manası asla taşımadı. Aksi olsa Kırklareli'de daima sizin vekilleriniz çoğunluktaydı ama Kırklareli bir milim adım atabilmiş değil. Bol bol slogan siyaseti hamaset edebiyatı. Sonra seçimlerde "yapıcaz-edicez". 3 vekil çıkarsanız ne çıkarmasanız ne ?

  3. Vecdi bey bu seçimlerde 3 aday çıkartırız diyorsun da bu kafaylamı.kara-kaş mah.Demirhanbey sokağın 3 m.sine inşaat izni veren belediye ne hakla oy isteyecek önce şehrinize sahip çıkın bu yola inaşaat izni verenler bu şehre ihanet ediyor ve kötülük yapıyor.Yolları genişletmek yerine da-alıyorlar yollarda zaten yaya kaldırımlari bir karış yürümek imkansız otomobillerle kucak kucağı yürüyoruz.Yola inşaat izne vererik partizanlık yapılmasın yoksa diğer partilerin diline düşersiniz.Vecdi bey yetkilileri uyararak bu yanlıştan dönsünler.Demirhan bey sokak sakinleri belediyeye ateş püskürüyor.Bu yorumumuzu duyar ve dileğimizi duyar gereğini yapırsınız temennimiz.