Geri Sayım Başladı

Kırklareli'nin sağlık konusunda önündeki 50 - 60 yıllını mağduriyetler görmeden karşılayacak, İlimizin büyümesini, gelişmesini, sosyo-kültürel etkileşimini sağlamış yerleşim yerlerinin yanına çekecek,
Küreselleşen dünyada metropolleşmenin bir parçası yapacak, Devlet eli ile Kırklareli'ne hediye edilmiş rekor bütçeli adımlardan sadece biri olan 250 Yataklı A sınıfı Devlet Hastanemizin ambalajı giydiriliyor…

Cumhuriyet Tarihi boyunca Kırklareli'nin aldığı dev bütçeli ender Devlet Yatırımlarının ilk sıralarında olmaya aday 250 Yataklı Devlet Hastanemiz için geri sayım devam ediyor.
Kenetleşme, Metropolleşme, şehir kimliğini belirleme gibi yerel bazda idaresi ve dizaynı muhtemel olan kıstasların ifası hususunda ağır kalmış olan Kırklareli için önemli bir adım olan 250 Yataklı A Sınıfı Devlet hastanesinde sona doğru geliniyor.
"Ne kadar çabuk bitirilirse o kadar
faydalı" Direktifi
Bitiriliş Tarihini Öne Çekti
Daha önce 2016 yılı olarak bitiş ve halka hizmete arzı tasarruf edilen Kırklareli'nin en büyük binasındaki hazırlıkların bitişi için 29 Ekim 2015 tarihi, Hükümet, Bakanlıklar, Başbakan ve Cumhurbaşkanı'nın "Ne kadar çabuk bitirilirse o kadar faydalı" direktifi ve hız kazanmış çalışmaları ile kesinleşmiş durumda.
"Tüm Personelimizle Seferberlik İlan Ettik"
Kırklareli Sağlık Müdürü Ali Fatih Selvi, Kırklareli'nin yaklaşık 50 yıl ihtiyacını karşılayacak yeni devlet hastanesi inşaat çalışmalarının tamamlandığını söylediği açıklamasında 250 yataklı devlet hastanesinin yılsonunda hizmete açılması için tüm personeliyle çalıştıklarını söyledi.
"61 milyon 360 lira bütçeyle
50 yıl ihtiyacını karşılayacak"
İnşaat çalışmalarının ardından binanın dizayn çalışmalarına başladıklarını ifade eden Selvi, devlet hastanesinin 61 milyon 360 lira bütçeyle yapıldığını belirterek, "Kırklareli'nin yaklaşık 50 yıl ihtiyacını karşılayacak yeni devlet hastanesi inşaat çalışmaları sona erdi. Çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. En kısa zamanda hizmete açılması için çalışıyoruz. Devlet hastanemizin yapımında emeğe geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Şu han yaklaşık 400 yatak var ihtiyaç karşılanamıyor acaba 250 yataklı hastane ile 50 yıl ihtiyaç nasıl karşılanacak ? Bu insanların gözüne bakarak bu kadar abartı nasıl oluyor?

  2. kırklareli tarihinin en büyük yatırımı yapılmasında emeği olan akpartiye teşekkürler.chpli olarak alkışlıyorum