Galibiyet Kırklarelispor'a yaradı

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, haftasonu Kocaeli Birlik Spor karşısında aldığı farklı galibiyetin ardından, bir sonraki maç için çalışmalara başladı.
Alınan 3 puanla birlikte takımın moralinin oldukça yüksek olduğu antrenmanda, yeni transfer Alişan Şeker'in takımla birlikte çalışmalara başladığı gözlerden kaçmadı.

İlkyarıda istediklerini bulamayan ve devre arası kampına moralsiz başlayan 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, kamp döneminin ardından oynadığı ikinci yarının ilk maçında Kocaeli Birlik Spor'u 3-0 geçmeyi başardı. Ligin ilk yarısında üst üste aldığı kötü sonuçların ardından ligin düşme hattına kadar gerileyen yeşil beyazlı ekip, altın değerindeki üç puanla birlikte derin bir nefes aldı. Dün itibariyle Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde Nazilli Belediyespor deplasmanın hazırlıklarına başlayan Kırklarelispor'da moraller oldukça yüksek.
Zorlu deplasman için sıkı tempo
Ligin güçlü ekiplerinden Nazilli Belediyespor karşısına çıkacak olan yeşil beyazlı ekipte, antrenman çalışmalarına hız kazandırıldı. Teknik Direktör Bilgin Erdem önderliğindeki futbolcular, haftanın ilk antrenman gününde oldukça keyifli bir ortamda çalışmalarını tamamladılar. Düşme hattından uzaklaşarak moral tazeleyen yeşil beyazlı ekibin ikinci hedefi, güçlü rakibinden puan kopararak evine dönmek.
Alişan Şeker çalışmalara başladı
Kırklarelispor'un en başarılı dönemlerinde kalesini emanet ettiği başarılı isim Alişan Şeker, geçtiğimiz günlerde Orduspor'dan ayrılarak Kırklarelispor'a imza attı. Başarılı kaleci transferinde "Yarım kalan bir işim ve Kırklarelispor'a bir borcum vardı. Onu ödemeye geldim" diyerek hedefinin takım arkadaşlarıyla birlikte bir üst lige oynamak olduğunu belirtmişti. Dün itibariyle takımla birlikte çalışmalara başlayan Şeker'in morali oldukça yüksekti.
Onur Garip zirveden
kopmuyor
Kırklarelispor'un en başarılı isimlerinden biri olan ve attığı gollerle takımın aldığı galibiyetlerde büyük katkısı bulunan Onur Garip, ligde attığı 10 golle, Gol Krallığı sıralamasında ikinci sırada yer alıyor. Kocaeli Birlik Spor maçında attığı iki gol ile yıldızlaşan Garip, bu sezon Gol Krallı adayları listesinin en favori isimlerinden biri.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol