GENÇLER'DEN GELECEĞE NOTA "GELİYORUZ"

Dün Kırklareli'nde 23 Nisan Şenlikleri tüm coşkusuyla hemen her yerde çeşitli organizasyonlar ve etkinliklerle kutlandı. Yine öyle bir sanat grubu 23 Nisan da o müthiş müzik gösterileri ile halkın kulaklarının pasını sildiler

Kırklareli Bilal Yapıcı Sanat Lisesi öğrencilerinden oluşan müzik grubu müzik öğretmeni Cüneyt Kayat eşliğinde hazırladıkları müzik programında sergilemiş oldukları performansla vatandaşların büyük ilgisini çekmeyi başardılar.
Oradan geçenlerin bu grubun önünde durup sergiledikleri performansı izleyince adeta kendilerinden geçip onlara söyledikleri müziklerde eşlik ettiler.
Eski zaman müziklerine yer veren grup başarılı bir grup anlayışı ile "Geleceğin Gençlerinin İleride Neler Yapabileceklerinin Sinyalini Verdiler" durum böyle olunca bu denli yeteneği olan gençlerin fırsat verildiği takdirde ellerinden geleni en güzel şekilde sergileyeceklerini mükemmel gösterileri ile bizlere göstermiş oldular.
Biz bu günde 23 Nisan da bu güzel eserleri müthiş bir ezgiyle bizlere gösteren gençlerin görüşlerine yer verdik: "Evet biz sanat lisesi öğrencileriyiz, bugün burada kendi hayallerimizin peşinden gittiğimiz bu okulda öğrendiğimiz eserleri Kırklareli halkına sergiliyoruz. Ve biz bu durumdan son derece mutluluk duymaktayız. Çünkü şuan bu önümüzde ki kalabalığın bu denli yoğun olması bizi daha da gururlandı. Gençlere verilen imkânların iyi noktalara geldiğini düşünerek, bu tür şeylerin arkasında durulmasını ve şimdikinden daha fazla olmasını istiyoruz. Eğer bizleri ileride daha iyi ve güzel alanlarda görmek istiyorlarsa bu sanata sahip çıkılmasını istiyoruz. Bizler bu işe gönül vermiş insanlarız ve buradaki her çeşit müzik aletini elimizden geldiği sürece en güzel şekilde hakkını vererek kullanacağız" diyerek oldukça önemli noktalara değindiler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol