Filibe Üniversitesinden Rektör Aykaç'a teşekkür mektubu

Kırklareli Üniversitesi heyeti 20 Mart 2014 tarihinde Bulgaristan Plovdiv Üniversitesi'ne bir ziyaret düzenlemiş, Türkoloji Kitaplığı için başlatılan kitap bağışı kampanyasında toplanan üç bin adet kitabı teslim etmişlerdi.

Bunun üzerine Plovdiv Üniversitesi Filoloji Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Jivko İvanov, Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğüne bir mektup göndererek, Rektörümüz Mustafa Aykaç nezdinde, tüm öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkürlerini sundu.
İvanov mektubunda şunları kaydetti;
Kırklareli Üniversitesi Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Ahmet Altay, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bahtiyar Dursun ve Teknoloji Fakültesi Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Toylan'dan oluşan Kırklareli Üniversitesi heyeti 20 Mart 2014 tarihinde üniversitemize akademik bir ziyaret gerçekleştirilmiş, Plovdiv Paisii Hilendarski Üniversitesi Türkoloji Kitaplığı için başlatılan kitap bağışı kampanyasında toplanan üç bin adet kitabı teslim etmişlerdir.
Kırklaeli Üniversitesi Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezince düzenlenen kampanya neticesinde toplanan kitaplar Üniversitemiz Türkoloji Kitaplığına bağışta bulunarak göstermiş olduğunuz yakınlık ve ilgiden dolayı, başta Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç olmak üzere kampanyaya katılarak kendilerine destek veren tüm öğretim elemanları ve öğrencilerinize teşekkür eder, iki üniversite arasındaki işbirliği ve yardımlaşmanın her alanda artması temennisiyle başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol