FLAŞ GELİŞME; Başkan Çağlayan da istifasını geri çekti

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ın da CHP’den istifasını geri çektiği belirtildi. Konu ile ilgili olarak telefonla görüştüğümüz Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Pazartesi günü istifa eden ancak bugün istifasını geri çeken Milletvekili Turgut Dibek’in ardından, kendisinin de istifasını geri çektiğini doğruladı. Çağlayan yarın saat 11.00 yapacağı basın açıklaması ile kararının detaylarını vereceğini belirtirken CHP’den Belediye Başkan adayı olmadığını ve başka hiçbir partiden de aday olmayacağını vurguladı.

Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, geçtiğimiz Pazar günü partisinin Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu aday göstermesi sebebi ile istifa sinyali vermiş, Salı günü de istifasını resmileştirmişti. Bu gelişmelerin ardından Çağlayan bugün tekrar istifasını geri çektiğini belirtti.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Ben demiştim beyaa bunlar yine toplanacak diye...

  2. Baktılar ki Ak Parti Kırklarelide seçilme kotasına girdi kıvıra kıvıra döndüler. Ama artık çok geç o kale yıkılacak. Kırklareli hak ettiği hizmeti almak için artık değişim istiyor. Kırklareliyi Afrikadan beter ettiniz. Türkiyede hala sokak aralarına yollara kurulan pazar mı kaldı Bu defa Ak Parti.

  3. E ben anlamadım şimdi!! Anladığım şu aslında; Kesimoğlu ndan boşalacak mebusluğu Çağlayana mı önerecekler genel seçimde yoksa? Yoksa bir insan 24 saatte böyle hızlı manevra yapabiilir mi?

  4. nasıl bir geri vitesmiş bu arkadaş?

  5. Bir insan dik durdu mu duracak. Burada şimdi kim sizin hangi paydada buluştuğunuzu sorgularken "neyin karşılığı" demiyecek mi ?

  6. senin chp tozduman nasıl olacak ne ilke kaldı ne omurga:)))

  7. İlke zehirlenmesi yaşıyorsunuz sayın Çağlayan.

  8. bunların halka söyleyecek sözü kalmadı chp lider sultasının hakim olduğu bir parti oldu neden istifa ettiğini çok güzel açıkladı bu süper ikili bakalım istifadan neden geri döndüklerini de aynı inandırıcılıkta açıklayabilecekler mi? diyecekler ki bölünmeyelim akpye kaptırmayalım ee siz istifa ederken bunu biliyordunuz hepsi düşmüş koltuk derdine bunlara oy verenin aklına şaşayım.

  9. ön tekerlek nereye arka teker oraya 13 Şubat 2014 Perşembe 15:22:20

    genel başkanlarıda böyle çark eder hep ama cavitin ki 2 gün bile sürmedi çabuk çark etti cavitin kimseye söyleyecek sözü kalmamıştır bence seçimleri bile beklemeden istifa etsin zaten belediye kendini yönetiyor.

  10. biri bana lokal istifayı genel istifayı yerel istifayı anlatabilirmi? 1 saat boyunca literatür taradım bulamadım.

  11. şimdi şöyle arzedeyim lokalden kasıt harekat lokali ve mimar mühendisler lokali değil ancak aklı orada kalanlar lokal deyiveriyor şimdi günün büyük bölümü lokallerde geçince böyle oluyor ayrıca helvacı kağıdı değil bu noter kanalıyla hem merkez ilçeye hem genel merkeze gönderilmiş resmi istifa boru değil yani ama açıklamalarda öyle bir dönüş var ki umarım belinde bir sorun olmamıştır başkanımın partiler kutsanacak varlıklar değildir ben 30 yıllık 40 yıllık chp liyim demekle olmuyor vatandaş hizmet bekledi chp deki kıdem su sorununu çözmedi derinleştirdi aksine sevgili siyasetçiler şunu sakın unutmayın vatandaş artık çok iyi takip ediyor sizi ne dediğinize ne yaptığınıza dikkat edin zırva tevil götürmüyor zira kırklareliyi babanızdan size kalan miras olarak görmeyin partileri babanızın malı sanmayın yetenekli basiretli cesaretli insanlara yer açın partilerde bir koltuktan kalkınca diğerine oturmak zorunda hissetmeyin biraz ayakta kalın birazda başkalarını buyur edin siyasetten emekli olmaya çalışmayın böyle davranmakla en büyük kötülüğü bu ülkeye yapıyorsunuz bıktık hep aynı yüzleri görmekten neymiş şu kadar zaman ilçe ve il başkanlığı yapmış şunu yapmış bunu yapmış peki sen ne yaptın bu parti için partiyi geçtim bu şehir için ne yaptın? biri 3 öğün önerge verdi diğeri sabah 9 akşam 4 gitti geldi çeşmeden çamur akarken suda bişey yok su temiz deyip durdu kral çıplak artık bu şehrin eğitim ortalamasına baksınlar. bu şehrin bir sürü işsiz evladı vardı neden bu işsizler içinde chpli olmayan bir tanesine nasip olmadı belediyeye işe girmek? akp yi kadrolaşma suçladınız kendiniz kralını yaptınız.

  12. Gerçek omurgazsızlar iktidarda!! Diyarbakırda Kürt Edirnede Türk Rizede laz olan bir bukalemun gibiler. Orada pkk yardakçısı burada tam tersi!! Omurgasız mı arıyorsun? Kaldır kafanı hırsızlara rüşvetçilere bölücülere bak ufak işlerle uğraşma.

  13. Bizde helvacı kağıdı gibi istifanı ver sonra yırt at gibi bir olay yok.

  14. iş ufak mı bilmem ama önce kendisini kaçırtıp sonra kendisini kaçıran teröristlere bizim çocuklar diyen şahıs hangi partinin m.vekili ona bak hakkaride bayraksız miting i kim yaptı gir internete görürsüntayyip hakkaride de vanda da şırnaktada salladı ve sallattı türk bayrağını doğuda başka batıda başka konuşan chpnin müdürüdür

  15. Talanda sınır tanımayan akpliler yalancılıkta da sınır tanımıyorlar. Yereldeki kalemşörleri de coştukça coşuyor!!!

  16. istifayı geri çekmenin karşılığı da il genel 1. sıra üyeliği oldu koltukları ne de güzel paylaşıyor şu chpliler helal olsun valla babalarının malı ne de olsa al gülüm ver gülüm.

  17. turgut ve cavit kankalar her ikinizde avukatsınız o zaman sizin anladığınız dilden yorum yapalım: artık ikinizde yok hükmündesiniz:)

  18. cavit kaptın gene koltuğu aklın çıktı koltuksuz kalacan diye üstün hizmetlerine il genelde devam et birazda sen zaten köylü ruhu taşıyosun koca ili çok güzel bi şekilde köye çevirdin şimdide köyleri mezraya çevir bakalım.