Ergin Spor'da Kuşak Terfi Sınavı sona erdi

Her geçen gün taekwondoda bir adım daha ileriye giden ilimiz Kırklareli'de, taekwondo kulüpleri çalışmalarına devam ediyor. Kırklareli'de Faaliyet gösteren Ergin Spor Kulübü, Türkiye Taekwondo Federasyonu 2015 Yılı Faaliyet Programı'nda yer alan Mayıs 2015 GIP-Kuşak İmtihanı'nı gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Gökhan Yeşil, yeni başarılara imza atabilmek adına var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini, bunun için de ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti

İl, Bölge, Türkiye, Avrupa ve Dünya çapında düzenlenen birçok turnuvada boy göstererek, ilimizin adının en iyi şekilde duyulmasına yardımcı olan taekwondo kulüpleri, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlimizde faaliyet gösteren taekwondo kulüplerinden biri olan Ergin Spor Kulübü, 2015 yılı Faaliyet Programı'nda yer alan Mayıs 2015 GIP-Kuşak İmtihanı'nı gerçekleştirdi. Ergin Spor Kulübü tarafından 03/05/2015 Pazar günü Ayşenur Taşbakan Spor Salonu'nda gerçekleşen imtihana çok sayıda sporcu katıldı. Sınav Komisyon Başkanı Serkan Doğru ve Sınav Komisyon üyelerinin hazır bulunduğu GIP-Kuşak İmtihanına 62 sporcu katıldı. GIP-Kuşak İmtihanında başarılı olan sporcularımıza terfi ettiği kuşakları Sınav Komisyon Başkanı Serkan Doğru tarafından verildi.
"Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz"
Sınavla ilgili bir açıklama yapan Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil, Kırklareli'ni en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek başladığı konuşmasına şöyle devam etti; "İlimizin adını başarı ile temsil edecek ve nice başarılar kazanacak olan sporcularımız bir engeli daha aşarak kuşak terfi sınavında başarılı olmuşlardır.
Ergin Taekwondo Spor Kulübü olarak GIP-Kuşak İmtihanında başarılı olan sporcularımızı tebrik eder, yeni kuşaklarının hayırlı olmasını dileriz.
12-17 Mayıs 2015 Tarihleri arasında Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na hazırlıklarımızda devam ediyor. Sporcularımız hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Katılacağımız bu şampiyona da başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarına olan inancım tam. Her sene olduğu gibi bu senede İlimizi en iyi şekilde temsil ederek elde edeceğimiz başarılarla gündem de kalmak istiyoruz."
"Sporcularıma başarılar dilerim"
"2015 yılı içerisinde katılacakları şampiyonalarda sporcularıma başarılar dilerim. Desteklerini esirgemeyerek yükümüzü hafifleten ailelere de teşekkür ederim. Başarıya giden yol zor. Zorlukları birlik ve beraberlik içinde ailelerimizle aşıyor olmamız çok güzel.
Birlik ve Beraberlik, Dün ve bugün olduğu gibi yarın da bizleri başarılı kılacak ve sporcularımızın hedeflerine ulaşmasını kolaylaştıracaktır.
Taekwondo ailemiz büyümeye devam ediyor. Çocuklarımızı taekwondo ile buluşmaya davet ediyoruz. Kim gelirse gelsin kapılarımız ardına kadar açık" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol