Erdem; "Yeni sezona doğru adım adım ilerliyoruz"

Kırklarelispor'un geçen hafta aldığı 1 puanın ardından, dün Kırklareli Atatürk Toprak Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma İstasyonu Müdürlüğü'nde haftanın ilk antrenmanına çıkan yeşil beyazlı temsilcimizde, hedef Göztepe deplasmanından en az 1 puan çıkarmak. Dünkü antrenmanda konuyla ilgili bir açıklama yapan Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, takım olarak yeni sezonda aynı ligde mücadele hakkını kazanmaya doğru adım adım ilerlediklerini, bundan sonraki süreçte her şeyin daha iyi olacağını ifade etti

Trakya'nın tek profesyonel takımı olma unvanına sahip olan temsilcimiz Kırklarelispor, ligin geriye kalan haftalarında yeni sezonda da aynı ligde mücadele etme hakkına adım adım ilerliyor. Ligde 35 puanla 11'nci sırada bulunan ve düşme hattındaki en yakın rakibine 9 puan fark atan yeşil beyazlı ekibimiz, 2014-2015 sezonunda da, Trakya'nın tek profesyonel takımı olma unvanını elinde tutacak. Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, bu sezon yaşadıkları birçok zorluğa rağmen ligden kopmadıklarını, her şeyin üstesinden el birliği ile geldiklerini söyledi. Erdem; "Ligin bitimine 4 hafta kaldı. Artık adım adım yeni sezona doğru ilerliyoruz. Son 4 haftaya girerken, düşme hattında bulunan en yakın rakibimize 9 puan fark açtık. Bunun rehavetine kapılmak istemiyoruz. Her maçımıza bir final ciddiyetiyle çıkıyor ve ona göre mücadele ediyoruz. İnanıyorum ki tüm emeklerimizin karşılığını alacağız" dedi.
Göztepe maçının hazırlıkları başladı
Dün Kırklareli Atatürk Toprak Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma İstasyonu Müdürlüğü'nde yaptığı ilk antrenmanla birlikte haftasonu oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına başlayan temsilcimiz Kırklarelispor'da moraller yüksek. Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, haftanın ilk antrenmanı esnasında yaptığı açıklamada; "Bu hafta oynayacağımız Göztepe maçı bizim için zorlu geçecek. Rakibimiz çok formda ve iddiasını sürdürüyor. Bu açıdan maça fazlasıyla asılacaklardır. Bizim için önemli olan bu maçtan puan çıkarmayı başarmak. Her hafta olduğu gibi bu maçımıza da aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz" dedi.
"Her antrenmana aynı ciddiyetle          çıkıyoruz"
Teknik Direktörü Erdem sözlerine şöyle devam etti; "Bizim için rakibimizin kim olduğunu, gücünün ne kadar fazla olduğu önemli değil. Her antrenmanımıza aynı ciddiyetle çıkmaya devam edeceğiz. Her hafta oynayacağımız maçlara aynı kalıp çalışma planı içerisinde hazırlanıyoruz. Benimsediğimiz çalışma planı olarak haftanın ilk antrenmanları biraz hafif geçer. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarımızı genelde böyle tamamlıyoruz. Futbolcularımız ısınma koşularıyla başlıyor haftanın ilk antrenmanına. Ardından dayanıklılık ve taktik çalışmasıyla devam ediyor. Futbolcularımız daha sonra tam sahada yaptıkları çift kale maç ile antrenmanı tamamlıyor. Çalışmalarımız haftaiçi kademe kademe artarak devam ediyor. Haftasonu ise Cumartesi günü son antrenmanımızı yapar ve Pazar günüde maça çıkarak haftayı tamamlarız" diyen Erdem, antrenmanlara her zaman aynı ciddiyetle çıktıklarının altını çizdi.
"Rehavete kapılmayacağız"
Aradaki puan farkının rahatlığına kapılmayacaklarını vurgulayan Erdem; "Her maçımıza aynı ciddiyetle çıkmaya devam edeceğiz. Rakiplerimizle aramızdaki puan farkı her ne olursa olsun, maçta yine elimizden gelenin en iyisini yaparak 3 puana odaklanacağız. Rehavete kapılmadan, ligin geriye kalan son 4 haftasını tamamlamak istiyoruz. Yeni sezonda da aynı ligde mücadele etmek istiyoruz. Bunun için tek yapmamız gereken, oynayacağımız 4 maçtan en az 1 puan çıkarmak. Bunun fazlasını yapabilecek güçte bir takımız. İnşallah yeni sezonda da ilimizi en iyi şekilde temsil etme hakkına sahip olacağız" şeklinde belirtti.
"Maçlarımıza hep bir eksik çıktık"
Sözlerini sonlandırmadan önce taraftara seslenen Erdem; "Lüleburgazda oynadığımız her maça hep bir kişi eksik çıktık. Bunun sebebi taraftarımızdan uzak olmamızdı. Karşılaşmalarda onların eksikliklerini, onların sahaya yansıttıkları gücü hissedememek işimizi fazlasıyla zorlaştırdı. Birçoğu aradaki mesafe yüzünden maçları takip edemediler. İnşallah yeni sezonda sahamız tamamlandığı takdirde, onlarla olan bu hasretimizde bitecek. Ben şahsım ve takımım adına bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçtede onların güçlerine fazlasıyla ihtiyacımız olduğunu bilmelerini istiyorum. Evimizde oynadığımız her maçta, onların gücü ne kadar çok olursa, sahada mücadele eden futbolcularımızda o kadar güçlü olurlar" şeklinde ifadelere yer verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol