Erdem; "Çok direndik fakat olmadı"

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, 2014-2015 sezonunun ilkyarısını 16 puanla, 15. sırada kapattı. Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, ilkyarının değerlendirmesini yaptığı
açıklamada, hedeflerinin 20 puan bandını aşmak olduğunu fakat bunu başaramadıklarını ve
bu durumun kendilerini çok üzdüğünü ifade etti

Pazar günü oynadığı Gümüşhanespor maçı ile ligin ilkyarısını tamamlayan 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, ikinci yarı hazırlıklarına kısa süre içersinde başlayacak. Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, ligin son maçında aldıkları mağlubiyetin kendilerini fazlasıyla üzdüğünü, maçın ilk yarım saatlik diliminde 10 kişi sıkıntısını yaşamalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini ifade etti.
Erdem, "Futbolda ne kadar iyi mücadele ederseniz edin, skor sizin lehinize değilse hiçbir anlam ifade etmiyor. Bizde bunun bir örneğini yaşadık geçtiğimiz Pazar günü. Gümüşhane karşısında 65 dakikadan fazla süre 10 kişiyle iyi oynamamıza rağmen, yediğimiz bir gol haftayı puansız kapatmamıza sebep oldu. Bunun üzüntüsünü fazlasıyla yaşıyoruz" dedi.
"20 puanı hedefliyorduk"
Konuşmasına devam eden Erdem, şu ifadelere yer verdi; "Ligin gidişatına göre yaptığımız hesaplamalarda, ilkyarıyı 20'li puanlarla bitirmek istiyorduk. Hedeflediğimiz 20 puan bandını yakalayamamanın üzüntüsünü yasıyoruz.16 puanla biten ilkyarı neticesinde ikinci yarı için çeşitli takviyelerle kadromuzu daha da güçlendirmemiz gerekiyor.
Bu doğrultuda takımımızla yollarını ayıracak olan ve takımımıza yeni katılacak isimlere yoğunlaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
"Kartlarla eksik kalmak dengemizi bozdu"
Sözlerine son oynadıkları Gümüşhanespor maçı içe devam eden Erdem; "Maça gelince de oyuna iyi başlayamamıza rağmen, ritim tutmaya başladığımız anlarda kırmızı kartla eksik kalmak dengemizi bozdu. Gümüşhanespor takımı hareketli, fizik gücü iyi, çok koşan, mücadeleyi seven bir takım.
Bu yüzden de bu tip takımlara deplasmanda 10 kişi oynamanın zor olduğunu biliyorduk fakat mücadeleyi bırakmadık. Takım olarak maçın her dakikasında yüksek eforla mücadele ettik.
Ancak gole kadar bir eksik olmamıza rağmen oyunun hakimiyetini elimize almaya başardığımızı düşünüyorum. Bariz savunma hatasından yediğimiz gol gardımızı düşürdü ve bu netice doğdu. Dolayısıyla ilkyarıdaki son maçımızdan, evimize puansız döndük" diye açıkladı.
"İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz"
Sözlerine son vermeden önce, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerinin altını çizen Erdem; "Son maçta galip gelmeyi başarabilseydik, bu bize ikinci yarıda büyük bir avantaj sağlayacaktı fakat olmadı. Hedefimiz devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek, ikinci yarıya galibiyetle başlamak. Çünkü tehlikeli bölgeye yaklaştık.
Alacağımız bir galibiyet hem bizi rahatlatacak hem de yeniden yukarıya doğru tırmanmak adına bize avantaj sağlayacak. Bunun için çalışmalarımıza ne kısa sürede başlayacağız" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. HOCAM SEZON BAŞINDAKİ BEYANATLARLA SEZON ORTASI BEYANATLARINIZ MAALESEF BİRBİRİNİ TUTMUYOR TRANSFERLERDEN BAHSEDİYORSUNUZ VE 20 PUAN HEDEFİNİN BAŞARILI BİR GRAFİK OLDUĞUNDAN VE MAALESEF BAŞARAMADIĞINIZI BEYAN EDİYORSUNUZ ACABA ÖZ ELEŞTİRİ YAPIP BEN NEREDE NEYİ YANLIŞ YAPIYORUMDA BU BAŞARISIZLIKTA BENİMDE PAYIM VAR DİYE DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ.