En güzel köy düğününü çizdiler

Yapı Kredi Geleneksel "Halk Oyunları" ve "Köy Düğünleri" konulu Ortaokullar arası resim yarışması dün sonuçlandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkıları ile gerçekleşen organizasyonun ödül töreni dün saat 14.00'de Kırklareli Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğü Salonu'nda düzenlendi.

15 gün önce Yapı Kredi Bankası'ndan tüm okullara yapılan çağrı kapsamında, öğrenciler en güzel köy düğününü çizmek için birbirleriyle yarıştılar. İl ve ilçe okulların katılımı ile düzenlenen yarışmaya yaklaşık 50 öğrenci iştirak etti.
"Halkoyunları" ve "Köy düğünleri" temalı yarışmanın ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf Usta, banka yetkililerine böyle bir düşünceyi hayata geçirdikleri için teşekkür ederek, uzun zamandır böyle bir organizasyonun düzenlenmediğini, dolayısıyla bu yarışmanın daha da anlamlı olduğunu vurguladı.
Yapı Kredi Bankası Avrupa Bölge Müdürü Aydın Akkan ise yaptığı konuşmasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, okullara velilere ve öğrencilere teşekkür etti. Daha sonra ödül törenine geçildi. Yarışma sonunda Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Öykü Somer birinci, İstiklal Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Fatma Erkek ikinci, Ahmet Yener Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Arif Balaban Kaptan ise üçüncü oldu.
Öğrencilere ödül olarak birer plaket verilirken, birinciye; 1500 TL'lik, ikinciye 1000 TL'lik, üçüncüye ise 750 TL'lik hediye çeki verildi. Ayrıca Yapı Kredi Bankası birinci gelen öğrencinin okuluna yani Atatürk Ortaokulu'na, ödül kapsamında bir oyun parkı da yapacak. Yine törende dereceye giren ilk 10 okulun müdürlerine de birer armağan sunuldu. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından öğrencilerle birlikte sergi gezildi.
Törene ayrıca Yapı Kredi Bankası Saha Müdürü Kahraman Hayta ve Yapı Kredi Kırklareli Şube Müdürü Berk Alter de katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol