"Emekliliği kabul ETMİYORUM"

Kırklareli Ticaret Odası Başkanı Turhan Altıntel, Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Özün, Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kırklareli Müdürü Tarık Altuntaş, Kadın ve Genç Girişimcilerin yeni dönemin kapısından girdikleri gün Kırklareli'nin hem finansal hemde kalkınma anlamında ivme kazandıracak ekibini yalnız bırakmadı 

Koordinatör olarak Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenmeyen ve Ankara'nın kapısını düzeltilmesini istedikleri bu şikâyetle çalan, daha sonra talepleri sonucu Kırklareli Ticaret Borsası ile çalışması uygun görülen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin iki ayrı birimi olan Kadın Girişimciler ile Genç Girişimciler seçimini yaptı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin iki ayrı birimi olan Kadın Girişimciler ile Genç Girişimciler, iki yılda bir yapılan seçimleri için dün Kırklareli Ticaret Borsasında bir araya gelerek İcra Komitesi seçimleri için oy kullandılar.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kırklareli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra komitesi seçmen listesi;
Arda Altıntel, Barış Özsan, Erhan Bilgiç, Fatih Dönmez, Fikri Altıntel, İsmail Alayayla, Murat Acar, Murak Bayrak, Necip Özen, Serhad Güney, Soner Ilık, Turgay Güney, Volkan Zikri Alayayla, Yasin Tuna…
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kırklareli İl Kadın Girişimciler kurulu icra komitesi seçmen listesi; Dilek Arslan, İdil Pınar Yılmazoğlu, Nuriye Karabulut, Nurten Öztuğran, Roza Haleva, Ruhan Uzunlar Altıntel, Semra Soykan, Serda Demirezen, Sevayet Yağcı… Dün kullandıkları ve bugün kullanacak olduklarını oylarla 2 yıllık dönemin bir nevi başlangıcını yaptılar.
"Turhan Altıntel'e GÜVENİYORUZ"
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin birimi olan Genç Girişimcilerin Başkanı Soner Ilık yaptığı açıklamasında, ÖNADIM MEDYA GRUBU aracılığı ile Kırklareli kamuoyuna bazı bilgiler verdi.
"İki yılda bir kez yapılan seçimlerimizi yapmaktayız. Kırklareli için ve bölgemiz için hayırlısı olmasını diliyoruz. Umarım her şey girişimci genç ve kadınlarımızın istediği gibi şekillenir." Sözleri ile başladığı açıklamasında Ilık, "Türkiye Odalar ve borsalar birliğinin iki ayrı birimi Kadın ve Genç girişimciler olarak Koordinatör odamızı değiştirdik. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odasının koordinatörlüğündeki dönemimiz sona erdi. Sona ermesinin en büyük nedeni ise desteklenmemizdi. Bizde bu durumu Ankara'ya ilettik. Onlarda yaptığımız müracaatı makul bularak koordinatörlüğümüzü Kırklareli Ticaret Borsasına verdi."dedi.
Kırklareli Sanayi Borsası Başkanı Turhan Altıntel'den destek sözü aldıklarını belirten Ilık, yeni dönemde her şeyin daha verimli olacağını sözlerine ekledi.
Kırklareli Ticaret Odası Başkanı Turhan Altıntel, Babaeski Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Özün, Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kırklareli Müdürü Tarık Altuntaş,
Kadın Girişimciler Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel ve Genç Girişimciler Başkanı Soner Ilık'ın seçildiği günde birliktelikleri ile Kırklareli'ni bekleyen güzel günlerin sinyallerini verdiler.
Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel yaptığı açıklamasında, "Kırklareli için her zaman en iyisi ve en güzeli için çalışmaktan vazgeçmedim. Uzuca yıllar önce emekli oldum fakat maaş kartımı bile cebime koymadım. Emekliliği kabul etmiyorum. Kırklareli'nin gelişmesi ve büyümesi için elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız. Kadın ve genç girişimcilere yeni yönetimlerine başarılar diliyorum." Dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol