"Dönercim" hizmete girdi

Kırklareli'de yeni bir işletme dün kapılarını hizmete açtı. "Dönercim" adlı işletme ilimiz Kurtuluş Caddesi Kapan Camii karşısında hizmet vermeye başladı.

Saat 13.30'da gerçekleşen resmi açılış töreni ile Kırklarelili vatandaşların damak zevkine hitap edecek olan Dönercim, Çağdaş İnşaat ve Eval İnşaat ortaklığında açıldı.
Açılış törenine Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Gençay, İl Müftüsü İsmail Bayrak ile davetliler katılım gösterdiler. Dualar ile yapılan açılışta bir konuşma da gerçekleştiren Gençay, özellikle üniversitemizin de açılması ile birlikte ilimizdeki nüfus artışı ile bağlantılı olarak, bu tür işletmelerin çoğaldığını ve ilimize ayrı bir kazanç getirdiğini vurguladı. Alkışlarla kesilen açılış kurdelesinin ardından davetlilere ikram yapıldı.
Trakya'da bir ilk
"Dönercim" verdiği hizmet ile Trakya'da bir ilke de imza atıyor. Hijyenik koşullarda el değmeden, damak zevkine hitap eden sağlıklı dönerler, "Döner Robotu" denilen cihaz ile kesiliyor. Döner pişirme cihazına bağlı olan bu mekanizma periyodik zaman aralığında uzaktan kumanda ile çalışıyor ve kesinlikle el değmeden döneri servise hazırlıyor.
ISO 9001, ISO 10002, ISO 22000, OHSAS 18001, Helal Sertifika ve İşletme Onay belgelerine sahip olan "Dönercim", www.donercim.com.tr web adresinden online sipariş hizmetini de veriyor.
Dönercim'in menüsünde; İskender, porsiyon et döner, pilav üstü et döner, et döner dürüm, porsiyon tavuk döner, pilav üstü tavuk döner, tavuk dürüm, pide et döner, pide tavuk döner, çorba, salata ve kadayıf yer almakta.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. tavuk doner yokmu 04 Kasım 2014 Salı 15:40:04

    tebrıkler yıne bır ısletme acılıs haberını atlamayarak gercek habercılık anlayısınızı gostermıs oldunuz