Doğan'dan 2. yıl kokteyli

Kırklareli'nde sporu halka ulaştırıp sağlıklı vücutların olmasını hedefleyen İsmail Doğan, spor merkezinin 2. yılına spor salonunda düzenlediği tören ile merhaba dedi. Sağlıklı yaşam için sporun önemini vurgulayan Doğan, 2. yıl kutlama töreninde sporcuları ve konuklarıyla bir aradaydı. 18 Nisan Cuma günü gerçekleşen tören saat 14.00'da İsmail Doğan Spor Merkezleri2nde gerçekleşti. 2. yıl pastasının kesilmesinin ardından kısa bir konuşma yaparak "Bu gün 2. yılımıza merhaba dediğimiz salonumuza gelip bizlerle beraber olan herkese, destek verenlere çok teşekkür ederim" sözlerini dile getirdi

2012 yılında Kırklareli ile buluşan İsmail Doğan'ın Spor Merkezleri 2. yılını kutladı. Doğan, "Birinci yılımızı kutlarken ve diğer zamanlarda desteğini her zaman veren Kırklareli Eski Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu şuan yanımızda değil ama onun da ellerinden öpüyorum. Ogün Müdürümüz yoğun işlerinden dolayı zaman ayırıp geldi. Çok teşekkür ediyorum. Törene katılan bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
"Spor hayatımın kuralı"
Fitness, pilates, hamile pilatesi, çocuk pilatesi, GYM bal, T bant, kilo alma, kilo verme, kick-boks gibi birçok spor faaliyetinin bulunduğunu ifade eden Doğan, "90 kilodan 73 kiloya düştüm. Yediklerim bile çok programlı. Bu konuda bana destek veren sporcu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" sözlerini dile getirdi. Sporun hayatının merkezinde olduğunu ifade eden Doğan, müsabakalar için de hazırlandığını vurguladı. 2. yıl kutlama törenine katılan Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü Ogün Vural, "Spor yapmak için güzel bir yer. Başarıların devam edeceğini biliyoruz. Sağlıklı bireyler için doğru adres. Çünkü spor demek sağlık demektir" dedi. Açılışa katılan konuklardan olan Kırklareli Belediyesi Eski Belediye Başkanı Ünal Başkur da, "Geldiği noktada ne kadar başarılı olduğu açık. İstikrarlı ve spora gönül veren bir isim" sözleri ile Doğan'ın spor hayranı olduğunu vurguladı.
"Kendimden başladım"
90 kilodan 73 kiloya düştüğünü ifade eden Doğan, spor sevgisini ve azmini kanıtladığını dile getirerek "Katılmayı hedeflediğim müsabakalar için uygun kiloya geleceğim. Bunun için birkaç kilo almam gerekiyor. Sporda örnek olmak için kendimden başladım. Spor sadece kazanılan madalyalar değildir. İnsanlar spor ile hayatlarına yön verebilir, sağlıklı ve düzenli hayatlara merhaba diyebilir. Kırklareli halkını spor yapmak ve sağlıklı vücutlara kavuşmak için bekliyoruz" dedi.
"13 yaşımdan beri spor yapıyorum"
Sporun hayatının merkezinde olduğunu vurgulayan ve yaşamını buna göre planladığını vurgulayan İsmail Doğan, "13 yaşından beri spor yapıyorum. Burası benim evim. Sporcu arkadaşlarımla sevdiğim insanlarla burada mutluyum. Bir birimize destek olarak daha yukarılara çıkacağız. Sporu herkese aşılamak istiyorum. Çünkü spor sağlık demektir ve spor ile ilgilenenler kötü alışkanlıklardan uzak durur. Kırklareli halkına kaliteli spor imkanı sunmak için buradayız" sözlerini dile getirdi. Konuşmaların ardından konuklara ikramlar yapıldı. Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü Ogün Vural ve
Kırklareli Belediyesi Eski Belediye Başkanı Ünal Başkur İsmal, Doğan Spor Merkezleri 2. yıl kutlama törenine katılan isimler arasında yer aldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol