Dev Bina Metruk Listesine Mİ?

Kırklareli Belediye Başkanlığının uzun bir aradan ve sorunlarla dolu görüşmelerin ardından devraldığı Hotel binasının Kırklareli Merkez İlçenin göbeğindeki akıbeti ne olacak?

Kırklareli Merkez İlçede metruk binaların durumu ve günden güne tehlike arz eden hallerinden şikayetçi olan Kırklarelili vatandaş, kentimizin göbeğinde kullanım dışı olarak duran HOTEL binasının akıbetini merak ediyor.
2014 yılının son ve 2015 yılının ilk gündemlerinde Belediye Meclisi tarafından görüşülen Hotel binasının Belediye Hizmet Binası olarak kullanılacağı ifade edilmişti.
Daha sonra Kırklareli Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, "Kırklareli Belediye Başkanlığı olarak hizmet binası olarak kullanımı gündemde olan Hotel binasının küçük odalardan ve her odada lavabo olmasından dolayı bu talebimiz karşılıksız kalmıştır." Denildi.
Hotel binası ile ilgili yaşanan gelişmelerden bir diğeri ise, binanın hotel olarak kiraya verilmesiydi.
Kırklareli vatandaşın konu ile ilgili, "Kırklareli'nin göbeğindeki bu boş görüntü sadece görsel anlamda değil, ekonomik güç anlamında Kırklareli'nde bazı yatırım ve atakların zaman aldığını göstermekte." Sözleri ise binanın en iyi şekilde değerlendirilmesinin istendiğini işaret etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol