Dermenci Vize'deki üyelerle bir araya geldi

Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci, 20.01.2015 Salı günü Damızlık Birliği Vize Şubesi'nde Vizeli üreticilerle bir araya geldi. Yoğun bir ilgi ve katılımla karşılaşan Dermenci, yetiştiricilerin sorunlarını, ihtiyaçları ve isteklerini dinledi.

Dermenci, "Göreve geldiğimden bu yana her zaman, karşılıklı güven ve dostluk bağlarının kurulup güçlendirilmesi ile her türlü problemin birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla çözüme kovuşturulacağını söyledim. Bizler şeffaf ve güvenilir bir Birlik olmak için, sorunları çözmek ve her türlü hizmeti sizlere ulaştırmak için çalıştık. Sizler de bizlere bu konuda çok yardımcı oldunuz. Vize bölgesinde 2 kez tohumlama turu açılmasına rağmen başarı sağlanamayıp kapanmıştı. Bizler sizlerden tohumlama turu ile ilgili destek istedik. Biliyorduk ki sizler de istediğiniz ve bize destek verdiğiniz sürece tohumlama turumuz başarılı bir şekilde uygulanacaktı. Bunu da biz ve sizin verdiğiniz mücadele ile başardık. Sizlere bu konuda çok teşekkür ederim. İşte bahsettiğim birlik ve beraberlik buydu. Artık tohumlama turumuzda sorun kalmadı ve sizler de daha verimli bir şekilde çıkan desteklerden yararlanıyorsunuz" dedi. Karşılıklı güven dayanışmayla zorun başarıldığını söyleyen Dermenci toplantıdan sonra Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı'yı ziyaret etti.
Dermenci'den Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı'ya ziyaret
Başkan Ali Dermenci, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı'yı da makamında ziyaret etti.
Dermenci öncelikle göreve yeni başlayan Sedat Balkı'ya yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Birlik hakkında kısa bilgiler de veren Dermenci, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların hızla sürdüğünü ve yeni hizmet binasına geçilerek üyelerimize ve hizmet almayı hak eden tüm insanlara hak ettikleri gibi bir binada hizmet vermekten gurur duyduğunu söyledi. Ayrıca ziyarete gelmeden önce Vize şubesinde vizeli üyelerin de sorunlarını, ihtiyaçlarını dinlediğini söyleyen Dermenci, birlik ve beraberlikle her şeyin üstesinden gelindiğini belirtti. Ortak çatı altında Belediyelerimiz, Tarım İlçe Müdürlüklerimiz ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Dermenci, "Karşılıklı dayanışma ile birlikten kuvvet doğar ve hizmet kalitesi artar" diyerek, makamında kendilerini ağırlayan Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı'ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol