"Demirköy'e de Hastanemizi kazandıracağız"

Sağlık Bakanı Olarak Kırklareli'ne 15'nci ziyaretini gerçekleştiren Mehmet Müezzinoğlu, Demirköylü vatandaşın ÖNADIM MEDYA GRUBU haber muhabirleri ile 2014 yılı içinde paylaştığı sağlık konusundaki sorunlarına ve eksikliklerine cevap verdi

Kırklareli'nin Habercilikteki yüzakı ÖNADIM MEDYA GRUBU'nun, bünyesindeki kardeş kuruluşları olan Kırklar Haber Gazetesi, Önadım Gazetesi ve Gazetetrakya gazetesi haber muhabirlerin Kırklareli turu soluksuz bir şekilde devam ederken haber sütunlarımıza yansıyan Kırklareli'nin dert ve sıkıntıları TÜRKİYELİ'NİN iktidarı tarafından çözüme kavuşturulmaya devam ediyor.
"İlçemizde Hastanemiz yok" Diyen Demirköylü vatandaşa müjde
"Sağlık konusu dünya genelinde büyük önem arz eden bir konu durumundadır. Turizmde Türkiye'nin önemli merkezlerinden biri olacaksak eğer, sağlık konusunda ertelenen adımların atılmasını bekliyoruz.
Koalisyon hükümetleri döneminde atılan ama bir türlü bitirilemeyen Hastanemizin bitirilmesi gerekmektedir.

Aile hekimliğinin kısmende olsa sağlık sorunlarına çözüm ürettiğini bunuda bir çok kez, Kırklareli'ne sevk şeklinde çözdüğünü söyleyebiliriz. İğneada beldesininde sağlık konusunda yaşadığı sıkıntılar bizimkilerle aynı düzeyde. Yıl içinde 1 Milyona yaklaşan ziyaretçiyi bünyesine çeken bu tür turizm yerlerinin, sağlık konusunda daha irdelenerek çözümlerin ortasına oturtulmasını yetkililerden rica ediyoruz. İlçemizde, bir sağlık kuruluşu bulunmakta. Aile hekimlerimiz ellerinden geldiğince bizleri sıkıntılarımızdan kurtarmak için mücadele ediyorlar." Diyerek sağlık konusunda gerekli olan adımların atılmasını yetkililerden rica eden, VE "Ne kadar iyi şartlar altında sağlık sorunlarını çözmek isteselerde yetersizlikler bazen vatandaşı zor durumda bırakmakta. Kırklareli Devlet Hastanesine sevk edildiğimizde yaşadığımız zaman kaybı ise hayatlara mal olmakta. İlçemize hastanemizin AK Parti iktidarı ile yapılmasını istiyoruz. 2002 öncesi atılan temelin, artık ÖNCE İNSAN diyen iktidar ile birlikte şekillenmesini istiyoruz." Sözleri ile mikrofonlarımıza sıkıntılarını anlatan Demirköylüler, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun görev süresi boyunca Kırklareli'ne yaptığı 15'nci ziyaretinde müjdesini aldı.
İşte Mehmet Müezzinoğlu'nun Demirköy odaklı konuşması
Pınarhisar, Babaeski, Lüleburgaz, Kırklareli gibi yerlerde temeli atılan ve yapımı devam eden Modern devlet hastanelerinin tüm ülkede ihtiyacı olan yerlere, insan odaklı hizmet anlayışını benimsemiş iktidar tarafından hediye edilmeye devam edeceğini belirten 15'nci Kırklareli ziyareti ile bu toprakların bir ferdi olduğunu gözler önüne seren Sağlık Bakanı, "Sağlık alanında çok iyi hizmetleri her geçen gün daha iyi noktaya getiriyoruz. Modern Hastaneler, Ambulans hizmetleri, Sağlık Hizmetlerine ulaşım, Aile Hekimleri ve bu anlamda vatandaşımızın önünde hiçbir engel kalmasın. Almanya'dan Antalya'ya bir turist gelmişti ve kalp krizi geçiriyor Almanya'ya telefon ediyor ve Almanya'dan uçak geliyor vatandaşını alıp götürüyor. Vay diyorduk adamların vatandaşları ne kadar değerli diyorduk. Biz yapamayız, biz bunu göremeyiz diyorduk veya bize bunu dedirtiyorlardı. İngiltere'de Milli Atletimiz rahatsızlanıyor Ambulans uçağımız gidiyor alıyor ve getiriyor. Büyük ülke bu, güçlü ülke bu, milletini vatandaşını düşünen anlayış bu. İnşallah Demirköy'e de Hastanemizi sizlere kazandıracağız. Bakıyorum gözlere, özellikle hanım kardeşlerimizin gözleri diyor ki sayın Bakanım Kazakistan'ı bırak hastaneye gel derken geldik. İnşallah en kısa zamanda ihale sürecini yaptık temelini atmak için de rabbim ömür verirse geleceğiz birlikte temelini atacağız. Ancak önemli olan temelini atmak değil açılışını yapmak. İnşallah açılışını yapacağımız." Diyerek ise Demirköylülere hastane müjdesini verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol