DSP Kırklareli adayı Topaç, partisinin seçim bildirgesini açıkladı

Demokratik Sol Parti (DSP) Kırklareli Milletvekili adayı Güray Topaç, partisinin iktidarı gelmesi halinde gerçekleşecek icraatları yaptığı basın açıklaması ile paylaştı.

Topaç, "İnsanı insan yapan değerler vardır. Bunlar milli, dini ve ahlaki değerlerdir" diyerek başladığı açıklamasını şöyle sürdürdü;
"Biz Demokratik Sol Partiyiz. Türk Töre ve kültürünü benimsemiş, güzel ahlak ile yetiştirilmiş, dini vecibelerini yerine getiren, Cumhuriyetine bağlı Türk milliyetçileriyiz.
DSP iktidarında köylü milletin efendisiydi. Tarım da yaklaşık % 9 luk büyüme hızına erişilmiş ve tarımın GSMH içindeki payı % 11 lere ulaşmıştı.
Seçimleri kazandığımız ve hükümeti kurduğumuz gün tarımda kalkınma hamlesini başlatacağız.
Tüm illerde soğuk hava ve kuru hava depoları inşa edeceğiz. Çiftçi ürettiği mahsulünü bu depolarda muhafaza edecek. Çifti ürününün satış fiyatını kendi belirleyecek. Aracılar ortadan kalkacak ve çiftçiler insanların ihtiyacı olan gıda ürünlerini her ilin kooperatifleri aracılığıyla direkt olarak pazarcıya, markete kendi karını koyup satacağı için hem çiftçi kar edecek.hem de tüketici ucuza gıda ürünlerini satın alabilecek. Bu projenin başlangıç finansmanı seçimleri kazandığımız ve hükümeti kurduğumuz gün hazineden partimize verilecek paradan karşılanacaktır. Zaten bu para sizin paranızdır. Aracıya, toptancıya, ürünlerim bozulur, satamam korkusuyla ucuza, zararına mahsulünü satma dönemi bitmiştir.
Seçimleri kazandığımız ve hükümeti kurduğumuz gün sağlık hizmetleri ücretsiz olacaktır. İlaç parası, doktor katılım payı, katkı payları ödemeyeceksiniz.
Seçimleri kazandığımız ve hükümeti kurduğumuz gün asgari ücret; 2.000 lira, emekli maaşlarını 2.600 lira yapacağız.
Ürettiğimiz politikalar ile paranızın değerini arttıracağız. Tasarruf edeceksiniz.
Hayat standardınız ve yaşam kaliteniz artacak. Hep beraber başaracağız. DSP sizin için çalışıyor ve çalışmaya devam edecektir. DSP var ise diğer partilere ihtiyaç yoktur."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol